Poziv i diskusija na takmičenju pdf-a Likovna umetnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad pogledam proslogodisnje radove meni je Sanjin rad najbolji, a onaj sto je pobedio nije ni prineti...moje misljenje.

erhhhm... meni je onaj pobednički zaista bio najbolji (obrazložila čak zašto na onoj temi).
Let jeste jedna od glavnih tema snova - stati na ivicu zajedno s pticom koja se sprema da poleti, samo nagoveštaj tog budućeg sanjanog leta - meni je to bilo sjajno.

i, s tim u vezi...

Od ovih predlozenih tema najbolja je__ samoca__, jer kod autoportreta neznamo da li je uspeo ili nije, jer neznamo kako ko izgleda u realu..
ali pazi, jednako tako nismo mogli znati ni ko šta sanja, pa recimo, na portret onog šeika isto nisi mogao upreti prstom kao na nešto što maši temu.

Ako se desi da izglasamo autoportret (i samoća mi je ok, al nekakobih baš autoportret :D ) - gledaćemo likovnost i utisak koji izaziva u nama, a ne to koliko liči :)

ja bar tako mislim :)

ja sam našeg lokalnog šumara uvek zamišljala kao mornara.
I kad sam mu krenula crtati portret, prosto ga nisam mogla završiti "normalno", morala sam... well...

bata take.jpg

:zcepanje:

Okej to je bio moj predlog,vi predlozite sta hocete ja nisam neki ljubitelj portreta/autoportreta generalno mi je preterano dosadna tema i nemastovita ali kako vi odlucite,crtam makar to bila i jabuka :)
Ne moraju portreti biti nemastoviti i dosadni :) ,pogledaj radove Giuseppe-a ARCIMBOLDO-a
https://www.google.rs/search?q=giuseppe+arcimboldo+portrait&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YLw5U6nMI-7T7Aas7YDgBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=819

Moze i Portret i Mrtva priroda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back