Poziv i diskusija na takmičenju pdf-a Likovna umetnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baaanzaaji!

Veoma poznat
Poruka
10.913
¤ Pravo na takmičenje imaju svi korisnici Foruma Krstarica

¤ Korisnici mogu učestvovati sa svim tehnikama Likovne i Primjenjene umjetnosti ( slikanim djelom, crtežom, grafikom, skulpturom, mozaikom, duborezom....)

Link prethodnog takmičenja:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/531108-KONKURS-za-TAKMIČENJE-tema-SAN

O temi samog takmičenja diskutovaćemo na ovoj temi, kada se (i ako) dovoljan broj učesnika prijavi.

Zato molim sve zainteresovane, koji bi voljeli da učestvuju, da se ovdje jave, jer, da bi počeli sa realizacijom takmičenja neophodno je da se prvo skupi dovoljan broj ljudi. :)

mada, ako mogu da predložim:
da ne bi bilo patnji uzrokovanih onim "nisam pobedio a tako sam zaslužio" - svakako će nas biti malo koji učestvujemo, pa je po meni taj takmičarski element možda višak.
Umesto "takmičenja", da napravimo možda malu tematsku izložbu?

Mislim da bi to bilo bolje.
Mada, ja sam svakako uvek za komentarisanje radova (volim da čujem kritike na račun svojih radova, i ne libim se da iskažem svoje utiske o radovima)
Samo, kad to staviš u formu takmičenja, uvek će se naći neko da bude nezadovoljan.

Ovo je moje neko mišljenje: kolege sa Fotografije su održale 61 takmičenje i dosad nije bilo takvih problema, koliko ja znam. Glasanje je javno, vidi se ko je kome dao koliko glasova. Ni mi na prethodnom takmičenju nismo imali nezadovoljnih takmičara.

Ne znam, meni prvoj je takmičenje veća motivacija..

Ali, ni izložba nije loša ideja, neka se i ostali izjasne. :)

Pa dobro, nije bitan foto realizam :)

Evo, pogledaj autoportret Pikasa, a ko njemu smije nešto reći.. :lol:

self-portrait-1907.jpg

Ja glasam za autoportret! :)

Mislim da ne bi trebalo biti ljutnje ako je takmičenje jer se ne dobijaju nikakve nagrade. :D

Hahah dobro zapažanje. :lol:
Hocu i ja,ali nisam za autoportret jer tu nemas nesto preterano puno izbora,tj.malo prostora za ubacivanje svoje maste...

Ooo evo ga i Billy :)

Okej, poštujem :) ajde, glasaj za neki drugi prijedlog, ili dodaj svoj..

Mada, ko kaže da nema prostora za ubacivanje mašte...mislim, ko ti brani da sebi na glavi nacrtaš vranu, recimo.. :lol:

Poslednja izmena:
Tu sam ja uvek,vrebam iza coska :)
Ne mora da bude realistican ali uvo zna se da mora da dodje na svoje mesto,ne mogu nos da stavim na celo npr...Nemojte me pogresno razumeti nisam ja neki pro,naprotiv,ali smatram da bi moglo nesto bolje.
Trenutno nisam nesto inspirativan,"san" je bio super ideja hajde da nadjemo opet nesto "relativno" gde svako moze da iskaze svoje.
Ja na primer predlazem "svemir" kao temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back