pozitivne strane dosade?

ali mene to pitanje često muči dosadna sam-nisam dosadna, pa se poredim sa nekima koji su zanimljivi, ne uvek, ali budu periodi u životu kad me to muči manje ili više... eto to sam ovde htela da spomenem
pa nekad zaključim da je OK da imam svoju dosadnu priču ali se desi da me nešto izmesti iz toga, ili se ne osećam inferiorno
pa se to može povezati s temom "opasni forumaši"

tako da je ovo o meni prilično pa se kao ispovedam... a inače možda negde kukam samo nije neka sezona da to mnogo radi ali je OK, pre neku godinu je čak dobro išlo ali su me... upoznali?

mada da može i da se ćuti da se bude karakter trebalo je :think:

pa da nije trebalo ovo da napišem iz nekog razloga ali verovatno globalno gledano nije ni bitno ...

Poslednja izmena:
ali mene to pitanje često muči dosadna sam-nisam dosadna, pa se poredim sa nekima koji su zanimljivi, ne uvek, ali budu periodi u životu kad me to muči manje ili više... eto to sam ovde htela da spomenem
pa nekad zaključim da je OK da imam svoju dosadnu priču ali se desi da me nešto izmesti iz toga, ili se ne osećam inferiorno
pa se to može povezati s temom "opasni forumaši"

tako da je ovo o meni prilično pa se kao ispovedam... a inače možda negde kukam samo nije neka sezona da to mnogo radi ali je OK, pre neku godinu je čak dobro išlo ali su me... upoznali?

mada da može i da se ćuti da se bude karakter trebalo je :think:

pa da nije trebalo ovo da napišem iz nekog razloga ali verovatno globalno gledano nije ni bitno ...

ti si zanimljiva sa pisanjem svojih uvek nekih nedomuca
kao i onaj mekflaj

Poslednja izmena:
Mensa Srbija preporucuje da treba da dozvolimo deci da im bude dosadno jer tako razvijaju mastu. Po njima roditelj ne bi trebao da zabavlja decu nego da ih prepusti frustraciji dosade jer to aktivira potencijale koje dete ima a ne koristi.

Mensa Srbija preporucuje da treba da dozvolimo deci da im bude dosadno jer tako razvijaju mastu. Po njima roditelj ne bi trebao da zabavlja decu nego da ih prepusti frustraciji dosade jer to aktivira potencijale koje dete ima a ne koristi.

sjajno...

upravo tako nešto sam i ja razmišljao:

Ovo sam pre pisao:

mng bitna mašta u dokolici.... pišem tako neke priče, zabavljam se sam sa sobom, dopisujem se sa drugima... al kad nemam inspiracije tad sam baš nikakav.... i dan mi je takav...možda treba pisati, mng pisati....

mašta.... mng bitna.....

razvijanje moći apstraktnog mišljenja, a što reče moj profesor, to je ono po čemu se pametan čovek razlikuje od glupog, valjda tako nešto reče.

Jeste, vezano za to ne bi bilo lose napomenuti i ovaj aktuelni trend zvani ekrani gde se kaze kako deca bolje uce na tabletama preko raznih aplikacija. Ekrani bi kao trebalo da odagnaju dosadu i opravdaju zaposlenje miliona programera a u stvari guse inteligenciju, jer deci kojoj je limitirana upotreba tableta i kompjutera imaju bolji uspeh u skoli od ove dece kojima to nije ograniceno. Bas zato sto je deci preko ekrana sve "sazvakano", ne moraju nista da se trude, zato ekrani guse mastu.

Poslednja izmena:
book.jpg

toltečko učenje:

Untitled.jpg

Back