- Poruka
- 28.797
lepo se nešto oseća u vazduhu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
big mek?

Opet se praviš blesav, što bi rekla Grebapa nije bio generalni strajk tog datuma![]()
pojasni mi.Opet se praviš blesav, što bi rekla Greba
Pa ko je mogao 14 uveče,15 ili 16-og ujutru, da ide na posao kada je sve bilo blokirano i saobraćaj nije funkcionisao?pojasni mi.

Neinformisani Koštunica Druginemam pojma ja radim od kuce![]()
14.3. popodne bile su "pripreme" pred protest jer se zna kako obično bude kad su neka velika okupljanja. 15.3. smo po meni a i po komentarima u knjizi utisaka i na sajtu odlično odradili posao sa onolikim brojem ljudi. 16.3. prva smena je radila posao koji nije do kraja uspela da odradi noćna smenapa nije bio generalni strajk tog datuma![]()

Ја сам била на послу 15ог. Стигла пешке у оба смера. Наравно, то је била наша морална обавеза да дођемо и будемо цео дан да младим колегама и колегиницама....и нико није очекивао награду, пошто нас ови одозго већ декларишу као нераднике и руљу, чопор....како год.Pa ko je mogao 14 uveče,15 ili 16-og ujutru, da ide na posao kada je sve bilo blokirano i saobraćaj nije funkcionisao?![]()

meni je svaki praznik koji se slavi neradno omiljenUskrs je moj omiljeni praznik![]()