- Poruka
- 385.320
Zar moras sve da obesmisliš....ja ne volim da greju nocu kada nije minus..ti voliš i dovoljno je da na tome ostane a ne da me šalješ na Kosmaj gde usput receno može celu noc da se greje pec na drva pa je efekat isti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neuništiv si..mora da bude po tvom pa makar se svi posmrzavaline moze nina..ne moze..jer kad bi onda spavala?
..znas u pec na drva treba i da ubacujes drva..brzo sagori drvo..
da si rekla ugalj jos i nekako ali opet od kaloricnosti uglja zavisi i koliko ce drzati tako da realno..sve se to ugasi dok spavas i ne moze da traje celu noc![]()
То мање више (не буним се), него што је НБГ савска обала очишћена, тамо је било безброј сплавова - нисам стигао још да одем.bas je lepo a setao sam se i 25. majem i vidim da nema vise splavova sto je bas pozitiva.
Ove nedelje Delhaize, sledeće idu idea i roda (koja inače pripadaju merkatoru) itd.ali zasto samo delhaize. i idea i lidl i ostali imaju identicne cene.
cak mi deluje da je idea i jaca od maxija.
meni deluje da je ovaj maxi bojkot pokrenula neka konkurencija![]()
realno dzaba ove inicijative kad moras da kupujes i jedes.Ove nedelje Delhaize, sledeće idu idea i roda (koja inače pripadaju merkatoru) itd.
Slažem serealno dzaba ove inicijative kad moras da kupujes i jedes.
juce pun maksi u trznom centru.
i ja sam kupovao
ono sta treba da se radi je bojkot preskupih proizvoda..neka se ljudi odreknu cokolade, kafe i drugih stvari i neka kupuju samo najneophodnije..
ali nas covek mora da popije kafu a posle kuka zasto je toliko poskupela.
poskupela je jer si spreman toliko da je platis.
ljudi nikad nece shvatiti da oni diktiraju cene a ne prodavnice..kad bi sveli kupovinu na minimum samo neophodno itekako bi cene pale.
ali ce onda skociti mario i reci "ja mleko moram da kupujem" a posle ce pljuvati kako je poskupelo. poskupelo je jer ga kupujes..tacka.
Kako pokvarila, sunce sija temperatura raste, milinapokvari nam vreme![]()
meni lidl,vmaksi i aman blizu pa druge i ne posecujem...Макси ми је далеко шоп енд го лидл идеа универ експорт дис па не идем
Sad si pumpadžija, ne tabadžijapumpaj pumpaj![]()
mrzi meSad si pumpadžija, ne tabadžija
Aj promeni taj avatar, došlo leto!
Cccccmrzi me![]()