Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1.ne znam zasto tebe treba da se tice gde sta pisemo. ?
2. da li si sigurna da nismo pisali, kada donosis proizvoljne zakljucke?
3.i na kraju :zasto ti nisi pisala umesto sto pametujes i pokazes nam kako treba ?

У јавности није било одјека какав су заслужили, ало. И без параноје, ако икако може. Свет постоји и изван форума.

Opet prvo :..ja ne paranoišem i bez onog "alo" zamolicu
Drugo ..tvoj post se odnosio na pricu ovde a ne van Foruma..pa je i odgovor bio takav

Милан Туцовић оде из света живих а да то нико није приметио ни обележио.
То је негатива али кад већ причате о ретроспективама, да кажем.
Тако и Радослав Тркуља нестаде и - ништа. Кемал Рамујкић такође.

I trece: opet nisi u pravu..kada su navedeni slikari umrli svi mediji su preneli vest..
a bilo je i emisija , a i retrospektivnih izlozbi cak je zabelezeno i na nasem Forumu..:)

Мој пост се односио на ретроспективну изложбу Љубе Поповића тј она ме је подсетила на недавно преминуле који су без одговарајуће изложбе остали.

Форум нити једном речју нисам поменула нити икога, за име света, прозвала.

nemam nameru da se sa tobom raspravljham..tvoj post u kome si kritikovala je bio odmah ispod mog u kome sam pisala o retrospektivnoj izlozbi bio je jasan i glasan
https://forum.krstarica.com/threads/pozitiva.99844/page-297#post-38455075
i sada ti ne vredi da pises kako nisi mislila na Forum..a ni prozivala jer jesi, jer si se nadovezala na pricin post koji sam citirala i na moj..
posebno sto nisi u pravu..i u javnim medijima i na tv i u galerijama obelezene su smrti slikara koje si pomenula,a pisano je i ovde na Forumu
Zavrsile smo pricu

Е хвала богу. Задовољна си урађеним?
Valjda jesam, ne znam, ovo je bio strasan stres za mene....nadam se da ce se sve pokazati kao dobro, vlagu sam imala, zidovi su obijani do cigle...ma, vazno da je gotovo..
Majstor je domacinski radio, ozbiljan je a i ne pije alkohol, sto je strasno vazno za majstora.
Sad me zabolela glavudza i nemocna sam da rasciacavam.

Valjda jesam, ne znam, ovo je bio strasan stres za mene....nadam se da ce se sve pokazati kao dobro, vlagu sam imala, zidovi su obijani do cigle...ma, vazno da je gotovo..
Majstor je domacinski radio, ozbiljan je a i ne pije alkohol, sto je strasno vazno za majstora.
Sad me zabolela glavudza i nemocna sam da rasciacavam.
ma sredićeš ti to, grebo, kad ti dozlogrdi :lol: znam po sebi.
prošle jeseni i kod mene bilo tako da mi je bilo muka...al kad mi se stvarno smučilo - uglancala sam sve. još se sija :zcepanje:

Мене занима унутрашњост београдских хотела а како то да сазнам кад немам потребу за њима. Мало ми је глупо да улазим и да се окрећем око себе.

Нисам био тамо, нит' ме много занима... Боље рећи, занима ме да изађем на кров и да снимим панораму. Станови ме уоптше не занимају :whistling:
pa nisam joj ni ušla u stan...

@ tema
oduševljena sam odzivom komšija na sakupljanje čepova :)
odnela sam u DM i istresla jedan pun balon (5l),okačila ga opet i već je prešo pola. :)

msm. kad se uzme u obzir da ovaj sokak u kom sam ja ima 6 kuća.
hoće ljudi,samo im treba "vođa" :zkez:

Back