Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bozanstveno vreme danas

DSC03245.jpg

DSC03257.jpg

DSC03246.jpg

DSC03244.jpg

DSC03239.jpg

I ja sam danas proveo predivan dan, prvo igrao fudbal sa starim, posle sišao bajsem do ade, čitao knjigu, uživao na suncu, slušao vrane kako džakaju, predivne životinje, jednom rečju dan kada osećaš da je svet tvoj posebno ako si na bajsu i ne zavisiš ni od koga za putoavanje iz tačke a u tačku b...
IMG_20190217_142449.jpg

Нешто размишљам, када би се окречиле црнкасте, сиве и друге фасаде по центру Београда и шире у веселе боје (Пољска, Холандија, аустирјски градићи стил), имали бисмо чудо од града и туристичку атракцију за не толико много улагања. Уз то реконструкција соц зграда налик Политике и ето га. Не мора Београд на води, само се уреди и пречисти оно што већ постоји.

Рама је то урадио са Тираном и више није била звана као најружнија престоница Европе.

Плус данас постоје разне периве боје које су боље за одржавање.

Били ми људи из Ориона и за пола сата монтирали све шта треба за фиксни плус интернет, све лепо функционише. Похвала.

Мислим, одјавила сам МТС пакет, ово је боље и јефтиније.

Били ми људи из Ориона и за пола сата монтирали све шта треба за фиксни плус интернет, све лепо функционише. Похвала.

Мислим, одјавила сам МТС пакет, ово је боље и јефтиније.

Bio je kod nas u zgradi skoro njihov agent, paket koji ja imam kod SBB je u poređenju sa njihovim najboljim paketom 1000 din jeftiniji,
a moj net je brži i imam kanale koje oni nemaju.

Bio je kod nas u zgradi skoro njihov agent, paket koji ja imam kod SBB je u poređenju sa njihovim najboljim paketom 1000 din jeftiniji,
a moj net je brži i imam kanale koje oni nemaju.

Ја већ имам одличну кабловску преко Поште.нет, нисам хтела да мењам за трипли пакет. Брига ме.

Back