Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo duple čarape i zimske gaće.
Biciklisticke-zimske-gace_slika_O_57844319.jpg
:zima:z:mrgreen:
Ja imam neke kanadske ''gilje'', gotovo nepropustljive iako su stare dosta...
Pozitiva mi je u tom tonu, stara ''Mont jakna'' koju imam od devedeset i neke, već sam i zaboravio od kada i da je nedavno nisam slučajno zakačio na neki trn ne bi imala nijednu ogrebotnu, niti je smanjila ili splasla imali niti se boja ''isprala''...Imam dosta stvari koje sam kupio devedesetih i one koje još mogu da obučem su neverovatnog kvaliteta...Sve od 2000-te prilično slabo.:zcool:

u odlično, ne mora da ima to gore gonjegačno držanje... imam i ja stari jedan Mont prsluk, debeo ko dunja, ništa mrdno nije,, mada nije u fajki danas hladno... u plusu smo.

- - - - - - - - - -

Mora da se ima raznih jakni, kaputa, šta god, nikad se ne zna ša će da odgovara...a i duže traju stvari kad se menjaju često.

Samo duple čarape i zimske gaće.
Biciklisticke-zimske-gace_slika_O_57844319.jpg
:zima:z:mrgreen:
Ja imam neke kanadske ''gilje'', gotovo nepropustljive iako su stare dosta...
Pozitiva mi je u tom tonu, stara ''Mont jakna'' koju imam od devedeset i neke, već sam i zaboravio od kada i da je nedavno nisam slučajno zakačio na neki trn ne bi imala nijednu ogrebotnu, niti je smanjila ili splasla imali niti se boja ''isprala''...Imam dosta stvari koje sam kupio devedesetih i one koje još mogu da obučem su neverovatnog kvaliteta...Sve od 2000-te prilično slabo.:zcool:

jel ovo sve iz jednog dela? ne svidja mi se uopste

Ја испод панталона само памучне доколенице па макар било и минус бесконачно. Горе тањи капутић, шал и капа. Не волим претопљавање, то ми је пакао.

- - - - - - - - - -

Прозор при спавању полуотворен, наравно.

Ја испод панталона само памучне доколенице па макар било и минус бесконачно. Горе тањи капутић, шал и капа. Не волим претопљавање, то ми је пакао.

- - - - - - - - - -

Прозор при спавању полуотворен, наравно.

Pa kad zivis tamo gde i laste tokom zime.

ma brate samo vunene carape i mirna backa :)
na noge naravno tiberland sa waterproof deklaracijom
image_58101.jpg

i naravno somotske pantalone :)

ne mogu ti ni sneg ni vetar nista :)

untraciger je zakon:deda:

imam slicne cokule, nisu brendirane, ali nepropusne 100% iako nema oznaku waterproof, ...kupila u prodavnici obuca beograd u sarajevskoj pre vise od decenije, platila ih tada oko 5000d, ali mi uvek suve noge, i tople. vrede svaku paru, a jos uvek izgledaju odlicno...ja propala, ali se cokule drze:zblesav:

Pa tamo gde ti živiš duva dosta...Ja sam daleko pa ipak osećam košavu ponekad...Ali je super što duva jer čisti vazduh, nismo u ''rupi'' da sve ostaje kao oblak magle i smoga...

Back