Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma jok,nemam nista sad iz sela.kupovala sam im iz pekare...
krajem meseca idem da berem/zderem maline (a ona ima tu zmaj rakiju)...pa cu videti,ako bude imala,donecu

Draga Nina moj savet ti je da cuvas Lidera i njegov camac sa veslima ili bez njih da neprodjes kao ona zena sto je ostavila muza i s njegovim bratom pobegla u Ameriku.

Nemam muza ..zato moras da mi malo blize pojasnis
sta si hteo da mi kazes...:lol:
btw..nesto ne bih veslala do Amerike....:)

i jos nisam isla da proverim koje je drvo ispred pekare..
moracu ovih dana pa cu da te obavestim..uz vruc hleb
mmm..sada mi dodje da odem..

Nemam muza ..zato moras da mi malo blize pojasnis
sta si hteo da mi kazes...:lol:
btw..nesto ne bih veslala do Amerike....:)

i jos nisam isla da proverim koje je drvo ispred pekare..
moracu ovih dana pa cu da te obavestim..uz vruc hleb
mmm..sada mi dodje da odem..

Radi se o vicu kako je zena pricala da je ostavila muza jere nema 1.000 evra ni za letovanje5.000za auto 10.000 za camac a ni 22 cm. u .... Kad je cuo on joj poruci da kada je otisla od njega je dobio na lutriji pa sad ima milione evra ali ce visak da podeli i ostavice tih 1.000 ima auto ferari koji ce da proda i kupi neki za 5.000 prodace i jahtu i kupiti manji brod ali nema sanse da skrati svojih 25 na 22 pa zato nek ostane sa njegovim bratom koji je do skora bio ustvari njegova sestra..Zato bolje Lider u ruci neko necija sestra u Americi:gace::gace::gace:

na kiosku sam htela da dopunim telefon,a primetim da jedan gospodin ceka iza mene,i kazem radnici `usluzite gospodina ako ce novine`...kad tek onda vidim da je to g-din djuza..
mora da mi je komsija

pozitiva je jer sam fina i uvidjavna od jutros

pretpostavlajm da će nina da vesla? :zcepanje:

Nina se izjasnila nego Lider mi je nesto sumnjiv nejavlja se.Da nije pored para jahte resio da zbog Nine uradi i ono sa 25 na 22.:per::per::per: I da ostatak dana bude u pozitivi evo i jedan vic ( svima koji znaju prastajte) Dosla ciganka kod ginekologa i on uzeo i stavlja joj noge na one drzace, a ona ce njemu, doktore a jel moze da se prvo malo ljubimo.:zcepanje::dzentlmen:

Back