Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dok sam čekala bus jutros i uživala u divnoj boji vedrog neba, začuh krike rečnog galeba. pogledam pažljivije , jer sam inače kratkovida, a ono galeb beži od goluba i vrišti u pomoć..i beži cik-cak da bi zavarao glupsona...i uspela je galebica da pobegne, a onaj debeli trbonja je odustao....čitav minut je vijao.

uvek sam vidjala,tebi je to blizu,preko puta nehruove,gde staju busevi za ovamo,tu celom duzinom,neki ljudi prodaju raaaazne kljuceve..bolje ti kupi,uvek ce ti trebati

Dokaz da ****** nisu postojali kad je živeo Vuk Karadžić. Rečenicom, iako je potpuno gramatički pravilna, ne možemo jedinstveno utvrditi da li je govornik spavao sa Jovanom, ili Jovanom, to jest, da li je gej ili ne.
E, ovde je spas u južnjačkom. Tu se pouzdano zna, dal si spavao sa Jovanu ili sa Jovana.

Dokaz da ****** nisu postojali kad je živeo Vuk Karadžić. Rečenicom, iako je potpuno gramatički pravilna, ne možemo jedinstveno utvrditi da li je govornik spavao sa Jovanom, ili Jovanom, to jest, da li je gej ili ne.
E, ovde je spas u južnjačkom. Tu se pouzdano zna, dal si spavao sa Jovanu ili sa Jovana.

A mozda pol uopste nije bio bitan :zper:

Back