Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko je imao sreće da se jutros probudi u beogradu, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno. (:
ponovim ovo sebi svako jutro dok gledam korinstke stubove, kordonske vence, zabate, dekorativne skulpture..na fasadama (:
:manikir:

"Post nije lak i ne mogu ga svi izdrzati. Oni kojima to podje za rukom imaju prava da se zovu podviznicima, jer su izveli jedan podvig. Podvig, naizgled mali, ali onome koji ga je izdrzao jaca duhovnu snagu i daje samopouzdanje da moze odoleti i drugim iskusenjima- gnevu, mrznji, zavisti-kao sto je za vreme posta odoleo iskusenjima mrsne hrane."

ko je imao sreće da se jutros probudi u beogradu, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno. (:
ponovim ovo sebi svako jutro dok gledam korinstke stubove, kordonske vence, zabate, dekorativne skulpture..na fasadama (:
:manikir:

to kaže i moja sestra koja živi u atini.

"Post nije lak i ne mogu ga svi izdrzati. Oni kojima to podje za rukom imaju prava da se zovu podviznicima, jer su izveli jedan podvig. Podvig, naizgled mali, ali onome koji ga je izdrzao jaca duhovnu snagu i daje samopouzdanje da moze odoleti i drugim iskusenjima- gnevu, mrznji, zavisti-kao sto je za vreme posta odoleo iskusenjima mrsne hrane."

'ajde!

To bas i nije istina, znam neke koji poste i mnogo su veliki hriscani, a puni su gneva i mrznje. Konstantno. :neutral:

ovo si skroz u pravu!
znam i ja neke koji redovno idu u crkvu,slave slavu,bla,bla...a sacuvaj Boze kakve zle misli imaju.
zato imam obicaj da kazem da sam ja kao nekrst,mnogo veci vernik od mnogih.moja vera je u meni,i ja verujem cista srca i duse.

ruzamala.jpg

Poslednja rasvetala ruza iz moje zardinjere pred zimu. :D

Evropska unija ukinula je danas vize za građane Srbije, prenela je austrijska agencija APA pod oznakom hitno. Odluku o liberalizaciji viznog režima doneo je Savet ministara unutrašnjih poslova i pravde Evropske unije, a stupa na snagu 19. decembra.

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Back