Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ништа ја вас не разумем?! :eek:
Молићу за објашњење да ли је лаптом метафора за стојко ( и да ли га шеф Лидер редовно употребљава), а вирус, код драге нам Дивље, нека шифра за редаљку... е, па сами сте криви што немам шифарник. :zper:
:zcepanje:

Moj lap top je lepsi. :P

verujem.:zplez:

evo ga:

hp 6730s

nemam pojma
de kazi mi:p

grebo, sećaš se da joj je zmaj popravio laptop...zato ona tako priča.

Ништа ја вас не разумем?! :eek:
Молићу за објашњење да ли је лаптом метафора за стојко ( и да ли га шеф Лидер редовно употребљава), а вирус, код драге нам Дивље, нека шифра за редаљку... е, па сами сте криви што немам шифарник. :zper:
:zcepanje:

e, draga, mi smo bukvalisti...odkako se onaj penzos uvalio ovde na 'beograd' mi pričamo samo doslovce.

Poslednja izmena:
big_toshiba_P300D-20V.jpg

TOSHIBA Satellite P300D-20V

Nja nja nja! :P

divlja, lep je tvoj lap top, ne kažem....samo, tvoj je teži bar 700g i nema nezavisnu grafičku karticu i ima još neke konfiguracione nedostatke :mrgreen:
dvoumila sam se između tošibe i hp-a, ali je ovaj drugi prevagnuo....i dobih i ranac pride, što sam zaboravila da vam kažem....missim, original hp ranac, a softver se podrazumeva.
nego - pozitiva je što sam našla ćaletov kućni ogrtač od teške kineske svile i sada sam se ušuškala u njega i....tako.

divlja, lep je tvoj lap top, ne kažem....
dvoumila sam se između tošibe i hp-a, ali je ovaj drugi prevagnuo....i dobih i ranac pride, što sam zaboravila da vam kažem....missim, original hp ranac, a softver se podrazumeva.
nego - pozitiva je što sam našla ćaletov kućni ogrtač od teške kineske svile i sada sam se ušuškala u njega i....tako.

jeeeeeeeeeeeeeel

Back