Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je bilo upuceno divljoj, imali smo mi i pre poneki komentar na temu padobranstva.....
kontra predlog njenoj zelji kako da provede vikend, spavajuci

sto se tebe tice, skolska, respect...........
procitao sam tvoj post i nisam replicirao, lepo je to u toj nesreci kako je tvoja majka odreagovala na cvece koje si kupila u stilu svog preminulog oca. definitivno lepa paznja i sa tvoje strane

Proko, bre, moram pre skoka da odradim neke stvari, za svaki slucaj. :-P
Hvala na pozivu, al' krevet mi je neophodan ovaj vikend. :lol:

Veceras idem na malu proslavu povodom moje "pobedice" (pobedila sam sebe pre svega), parvili mi tortu i bice rostilj. He he...kakve ja prijatelje imam, blago meni. :cool:

ok, poziv ostaje :):)

a sto se tice nekih ""neophodnih predradnji"" veruj mi, ne trebaju ti :)
eventualno, neke kolace da sprems dan ranije da pocastis narod na livadi posle svog prvog skoka ;) :):):)

Kosacicom shishaju travnjak ispod prozora moje kanc.
A meni zvuci kao TOMOS 4 na moru, i pocelo je da mi mirisi more, i setila sam se da smo pre 2 meseca prodali kucu u Boki. :(
I da konacno mogu na more gde hocuuuuuuuu!!!! :) :) :)

Tosicka:
Ma mogu da mu radim svasta....
Ali nece.
On je pilot i ne da mi da skacem,
a ja bi tako probala skok sa padobranom.
On je probao bas njega briga...

on je probao, zato sto je MORAO /ali mu se garant nije dopalo ;)/. naime, svi piloti moraju da skoce jedan skok, kao informativni da znaju da se snadju zlu ne trebalo. ali, kavaka je u sledecem, 99 % pilota bi pre palo sa avionom nego sto bi iskocili/skocili padobranom. boje se padobrana kao djavo krsta. u skoli rezervnih oficira kao i po aero klubovima nagledao sam se smesnih ljudi, koji su bili u stanju da pojedu sirov krompir, samo da bi dobili temperaturu i da preleze taj dan kada bi trebali da skoce taj jedan jedini skok u zivotu :):):)

ima resenja, skoci kriomice uz video snimak, pa ces imati materijala da ga zadirkujes sledecih 10 godina a da nece moci niti smeti da ti se suprostavi :):):)

moj tata je bio pilot. i vojni i civilni. i istina je ovo sto je prokica rekao - skako je samo zato sto je morao. stvarno, ko je blesav da skace ako ne mora....?

Ma ovaj je skakao i kad je morao i kad nije ali se stalno zeza:"koja budala skace iz aviona koji nije u kvaru?"
Njega nije strah nicega ali mu je verovatno sve to jako dosadilo pa ne shvata da je to drugima gust.A sto se tice skakanja i snimanja pa ja hocu sa njim da skocim,u njeg imam najvise poverenja a i ako ginemo da ginemo zajedno a ne da ostane on sam i slobodan.hahahaha

Back