POZERI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад дођеш у БЛ и видиш неког у мајици Ганса, 98% будите сигурни да је позер!!!!
Част изузецима

Moja drugarica se okolo setala u maici Iron Maidena,ja njoj kazem,onako blago,da je pozerKA,i da ne mora ljudima da dokazuje sta slusa,ne znam ni ja sta joj jos nalupetah,uglavnom,otisla ona tamo u grad,a tamo bilo neko leglo metalaca,ne da su je ispsovali...a jos lici ko da joj je 10,max 11 god....

eeh pricaj mi o tome...ovih godina kod nas je veliki napad pozera...neki klinci se cepe skinsima iz jednog blocka i kao furaju marte.huliganke lance i slicne fore kad sam video da nose bele tregere stvarno mi doslo da im ***** mamu onu shtrokavu pozersku

To su govna.Sta im je toliko dobro da se prave neki metalci,oh jeaaaaaaaaaaa,ja sam metalac,ludilo ovo,ono,svi ce da me se plase kad me vide u martinama i bodljama...aaa...
Tamo iza garaze slusaju Cecu,duet sa,lupam,Trubacima(njima odajem cast)

I znas sta mi je jadno...e...upoznajem se ja sa nekim drustvom na moru,kazu kao sta slusas,ja kazem rock,metal,rock n roll...i tako,pocnu oni mene da odmeravaju,samo cujes,PA STO ONDA NE NOSIS CRNU ODECU?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Ja bi to na lomacu!!Pedercine okorele,mrzim osobe koje tako povrsno razmisljaju!!Glupi su ko.....majmuni sa crvenim guzama.....aaa

PA STO ONDA NE NOSIS CRNU ODECU?

А шта мислиш зашто су они то помислили? Та предрасуда није потекла од њих, већ од металаца...

А и реално, ако треба да бирам између зелених патика, фармерки са шљокицама и розе уској мајци, изабраћу црне патике, фармерке и црну мајцу.

На њој треба да пише AC/DC, наравно :cool:

А шта мислиш зашто су они то помислили? Та предрасуда није потекла од њих, већ од металаца...

А и реално, ако треба да бирам између зелених патика, фармерки са шљокицама и розе уској мајци, изабраћу црне патике, фармерке и црну мајцу.

На њој треба да пише AC/DC, наравно :cool:

ne brate nije fora u tome...nego jednostavno moras li da nosis sve crno lance bodlje i slicno da bi samo DOKAZAO da si metalac mene licno zabole uvo nosim sta hocu ako neko ne veruje da sam metalac meni je opet svejedno jer znam sta sam i to je ta cela prica...

ne brate nije fora u tome...nego jednostavno moras li da nosis sve crno lance bodlje i slicno da bi samo DOKAZAO da si metalac mene licno zabole uvo nosim sta hocu ako neko ne veruje da sam metalac meni je opet svejedno jer znam sta sam i to je ta cela prica...

Па онај ко у старту тако размишља није ОК у својој глави.

Прва ствар у облачењу јесте да се ти сам осећаш добро, да ти није топло, да ти није вруће. А не да правиш од себе лутку на којој ћеш да излажеш одећу :roll:

Ако је теби лепо да носиш црну одећу ОК. Ако ти носиш црну одећу да би неком нешто доказао, није ОК.

А црна се сада све више носи, где год да окренем главу, сви носе нешто црно :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back