POZERI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja hocu da vi prestanete da glumite uzdrzhanost kao shto ti radish.... jadno je reci uopshte da ste neutralni u drushtvu s'obzirom da posedujete stav koji je o5 na svoj nachin potpuno beskoristan, shto vec rekoh.... jednostavno, budite ljudi....mislite svojom glavom....

ovaj post izgleda kao da pises o osobi koju znas 100 godina, a ne o meni..
glumim uzdrzanost.. hmm.. da sam uzdrzana (pa makar i lazno) verovatno ne bih sad ovo pisala, i iznosila svoje misljenje..
a cak sam i neutralna u drustvu.. wow, svasta cu ja jos cuti o sebi..
ps ne brini se za mene, mislim svojom glavom.. ali u svakom slucaju, hvala na savetu..

@oktobar
pa naravno, kad sami ne mozhete...

@maksifor
necu da ga izmlatim zato shto mi svaki put kazhe neshto lepo, danas mi je rekao ''ti si faca brate, najveca na svetu''....

btw....za ovo-''figure of speach'' shto bi ameri rekli..... nemojte sve bukvalno shvatati....

ovaj post izgleda kao da pises o osobi koju znas 100 godina, a ne o meni..
glumim uzdrzanost.. hmm.. da sam uzdrzana (pa makar i lazno) verovatno ne bih sad ovo pisala, i iznosila svoje misljenje..
a cak sam i neutralna u drustvu.. wow, svasta cu ja jos cuti o sebi..
ps ne brini se za mene, mislim svojom glavom.. ali u svakom slucaju, hvala na savetu..

pa naravno, imam ih ja josh....besplatno, to je moj program koji se zove''kako od drugih napraviti bolje ljude''.....ja sam profesor nezvanichno....

"манки" Макијавели;Сибил Вејн;Алис*;Окт.1864
Амм...сви сте ву у праву...донекле...
Прво :
Макијавели је у праву што се тиче ваше расправе (са Ноди-вучица)...стварно је пуна глупости које се не могу ни на који начин повезати.Заиста је тако.
То чини вашу расправу донекле глупом,јер се своди на то да ли је Ноди позер или не,а као што смо закључили,ставови о изразу "позер" се битно разликују.

А онда,Сибил и Окт.1864 су у праву што се тиче Ноди. :):):):)
Ноди је запала у неки трип и само урла како је она "тру" и како је нервирају "позери".
Елем,није се трудила да нађе своје значење израза "позер",па је прихватила неко које је узето међу "металцима" (наводници јер у ту групу спадају "позери" <јој,компликације силне>).

Онда,Сибил,1864 и АлисА* су у праву што се тиче Макијавелија.Он је рекао да је расправа непотребна и тема глупа.(тако некако)
Онда су му рекле да заобиђе тему и да је његова изјава неоснована.
Зашто су у праву?
Зато што Макијавели НЕ МОРА да посећује тему и да брине о њој.
Не мора да постује непотребно.
А вас три грешите,донекле јер сте рекли човеку да се "прави паметан" / "просипа памет",а он се само брани од непотребних му напада. :)

"Боље испасти глуп,него из авиона!"

"манки" Макијавели;Сибил Вејн;Алис*;Окт.1864
Амм...сви сте ву у праву...донекле...
Прво :
Макијавели је у праву што се тиче ваше расправе (са Ноди-вучица)...стварно је пуна глупости које се не могу ни на који начин повезати.Заиста је тако.
То чини вашу расправу донекле глупом,јер се своди на то да ли је Ноди позер или не,а као што смо закључили,ставови о изразу "позер" се битно разликују.

А онда,Сибил и Окт.1864 су у праву што се тиче Ноди. :):):):)
Ноди је запала у неки трип и само урла како је она "тру" и како је нервирају "позери".
Елем,није се трудила да нађе своје значење израза "позер",па је прихватила неко које је узето међу "металцима" (наводници јер у ту групу спадају "позери" <јој,компликације силне>).

Онда,Сибил,1864 и АлисА* су у праву што се тиче Макијавелија.Он је рекао да је расправа непотребна и тема глупа.(тако некако)
Онда су му рекле да заобиђе тему и да је његова изјава неоснована.
Зашто су у праву?
Зато што Макијавели НЕ МОРА да посећује тему и да брине о њој.
Не мора да постује непотребно.
А вас три грешите,донекле јер сте рекли човеку да се "прави паметан" / "просипа памет",а он се само брани од непотребних му напада. :)

"Боље испасти глуп,него из авиона!"
o, care.... pa ovo definitivno nece da bude informacija u moju korist, ali da...pochastvovan sam da priznam da mi je zvanichni nadimak ''manki'' ili-majmun u prevodu kako hocete....i da, u pravu si kad kazhesh da sam ja za sve u pravu a oni ne....a ovo ostalo shto je protiv mene, to je netachno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back