Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 34.973
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obicno onu koja vas fascinira na ljisu i erotici uz to da kaci i malo opustenije fotke...Zavisi koju forumašicu
Sta,, pickee? Jbt uvek imaju uslove kao kafa i samo druzenje a ja neumem da uvijam vec kazem sta bi.. pa ispusimPa jesi joj tražio
Pa onda ne umeš da kažeš kako trebaSta,, pickee? Jbt uvek imaju uslove kao kafa i samo druzenje a ja neumem da uvijam vec kazem sta bi.. pa ispusim![]()
Aj me nauci,, zensko siPa onda ne umeš da kažeš kako treba
Pa i planu je otvaranje teme DODOLINA AKADEMIJA INTERNETOVANJA ( sa naslovom 'jel ti ovo prvi dan na internetu') I tu ću da vas obučim kako se šalje pp, šta se slika I kako I šta treba da kažeteAj me nauci,, zensko si
Aj otvori...Pa i planu je otvaranje teme DODOLINA AKADEMIJA INTERNETOVANJA ( sa naslovom 'jel ti ovo prvi dan na internetu') I tu ću da vas obučim kako se šalje pp, šta se slika I kako I šta treba da kažete
Jer stvarno mi je muka od ovoga što radite
"Skidaj gaće da se izljubimo" uvek upali.Sta,, pickee? Jbt uvek imaju uslove kao kafa i samo druzenje a ja neumem da uvijam vec kazem sta bi.. pa ispusim![]()
Ја могу само као хонорарни парт тајм сарадник, немам ти кад.Pa biće vežbi nekih i imaću redovne profesore @моћна длакава стрвина
Dogovorićemo se brt, nisu Nemci u RaljiЈа могу само као хонорарни парт тајм сарадник, немам ти кад.
Ja na forumu pozeleh puno forumasica al ne imah nijednu.. Dali je to da treba da primenim ono budi uporan i jebacess il?
Kakva su vasa iskustva i sta bi ste da vam se prijebee sa nekim sa foruma, a koji su glavni razlozi sto cete vas naterati da odustanete od takve zelje..
Oh, neNemoj da je smaras, odma' joj shibni dik pik.
Pa sve ima, a za četiri godine vas vodim na trg da bacate kape ko oni sa vojne akademijeBic to bas ebena skola,, fali samo ocenjivanje i ponavljanje da uvedes![]()
Super jer tu je Nina za ban zbog dik pikNemoj da je smaras, odma' joj shibni dik pik.
![]()
Nista ja se prijavljujem za prvog ucenika,, koji su zadaci za prolazak prijemnog?Pa sve ima, a za četiri godine vas vodim na trg da bacate kape ko oni sa vojne akademije
Super jer tu je Nina za ban zbog dik pik![]()
Javiću ti šta treba za prijemni, šta od dokumenata i to, to je još lokal u pripremi ako me razumešNista ja se prijavljujem za prvog ucenika,, koji su zadaci za prolazak prijemnog?![]()
Ma cetri meseca ga ne gurnuh izmedju.. A kako kad joj pp zakljucan..Oces ti da ebes ili neces
Kako bre četri meseca aman breMa cetri meseca ga me gurnuh izmedju.. Alk ako kad joj pp zakljucan..
Lepo,, drkam svaki dan i prodje me volja.. na krsti retko dolazim obaveza puno a vi ste sebicne ne dajete je ko da je za penziju cuvateKako bre četri meseca aman bre