ПОЗДРАВ!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sunchaser

Aktivan član
Poruka
1.336
Даме и господо,

после садржајног дружења и размене мишљења, хтео бих само да вас све поздравим. У наредном периоду, нажалост, нећу имати времена за форум (па се са истог повлачим у потпуности), али надам се да ћемо се чути поново кроз неко време, чим ми обавезе дозволе. До тада ћу повремено да свраћам, чисто да видим шта радите :wink: .

Толико, и што би рекао певач (предратног) семиналног Њу Примитивс-бенда Елвис Џи Куртовић Енд Хиз Метеорс, Горан Петрановић-Ризо (у својој камео-улози у филму "Cиви Камион Црвене Боје" Срђана Кољевића): Немојте шта замјерит' ;-) .

Толико, и ево разгледнице за крај:

http://www.sexydesktop.co.uk/lima.htm

Па ти, Марлоне, изабери неку и стави тамо у ону колекцију на Амбасади. Адријанин рад треба приближити нашој публици.
 
Al Pacino:
jeste ganci,ali taj patrljak se spustio tek kad je isarao tvoju mamu lepom belicastom tecnoscu po licu....a zena mislila da je to bakardi brizer pa posrkala....

Pozdravi je ,pozdravi 8-)

Видите људи Спасиоци.... култура, демократија, образовање, елоквентност, интелект... извире у неограниченој количини, ал само из отвора који није предвиђен за ту намену..... Ја мислио ви интелигентни па ћете да се прикривате.... а ти чмару овца и то брабоњак од исте :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top