Kastor Primećen član Poruka 596 31.08.2003. u 17:16 - Pozdrav.....!!!!! #1 Veliki pozdarav svim ucesnicima foruma Religija,necemo se cuti par dana jer sam od sutra na odmoru,pa odoh negde da se brckam!!! :wink:
Veliki pozdarav svim ucesnicima foruma Religija,necemo se cuti par dana jer sam od sutra na odmoru,pa odoh negde da se brckam!!! :wink:
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 62.506 31.08.2003. u 18:53 - Pozdrav.....!!!!! #2 Srećno, brčkaj se i za nas koji moramo da radimo "na ovu vrućinu"... 8)
А Алjона Aktivan član Poruka 1.004 01.09.2003. u 10:02 - Pozdrav.....!!!!! #3 Ајде, сунашце, жељим ти пуно и добро одморати!!!
Gost 01.09.2003. u 15:32 - Pozdrav.....!!!!! #4 Kastor: Veliki pozdarav svim ucesnicima foruma Religija,necemo se cuti par dana jer sam od sutra na odmoru,pa odoh negde da se brckam!!! :wink: Kliknite za proširenje... obuchen... nadam se
Kastor: Veliki pozdarav svim ucesnicima foruma Religija,necemo se cuti par dana jer sam od sutra na odmoru,pa odoh negde da se brckam!!! :wink: Kliknite za proširenje... obuchen... nadam se
I itaka.s Obećava Poruka 86 01.09.2003. u 18:26 - Pozdrav.....!!!!! #5 zivaj Kastor: Veliki pozdarav svim ucesnicima foruma Religija,necemo se cuti par dana jer sam od sutra na odmoru,pa odoh negde da se brckam!!! :wink: Kliknite za proširenje... E, pa sit se izbrckaj pa trk pod suncobran,ovo sunce je mnogo gadno.
zivaj Kastor: Veliki pozdarav svim ucesnicima foruma Religija,necemo se cuti par dana jer sam od sutra na odmoru,pa odoh negde da se brckam!!! :wink: Kliknite za proširenje... E, pa sit se izbrckaj pa trk pod suncobran,ovo sunce je mnogo gadno.