Pozdrav svima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Odustajem od ovog foruma (na izvesno, duze vreme) jer mi je jucerasnja tema "Politika je *urva, izvin'te me sto psujem...) sklonjena, iliti izbrisana. Praticu teme na forumu, ali ne dopisujem vise nista. Pozdrav za Jominija, mislim da je dobar moderator, ali ne moze mi biti jasno sto mi izbrisa temu. Tjah.
 
Zex:
Odustajem od ovog foruma (na izvesno, duze vreme) jer mi je jucerasnja tema "Politika je *urva, izvin'te me sto psujem...) sklonjena, iliti izbrisana. Praticu teme na forumu, ali ne dopisujem vise nista. Pozdrav za Jominija, mislim da je dobar moderator, ali ne moze mi biti jasno sto mi izbrisa temu. Tjah.

Ма хајде, бре зекс, немој да се одмах дуриш и одмах одустајеш... ејјјјјј, нема одустајања, нема предаје...

... чекај да сазнамо зашто је избрисао тему... сигурно има неког разлога... па зар не видиш у каквим је проблемима ноћас био и у каквом хаосу... :confused:
 
Zex ne znam detelje, ali i iz tvog posta predpostavljam da je moderator obrisao celu temu jer se psovka, tj. ruzna rec nalazila u naslovu.

Tako da, tu je onda moderator u pravu sto je obrisao, mada sam vidjao na drugim forumima da moderator promeni naslov ako je nepodoban, ali ostavi temu - naravno ako je i tema ok i bez krsenja pravilnika i sl.
 
Hajde, ne budi lenj sada i pogledaj na ''Neonacisti divljaju'' - pretposlednju stranu. Onda pogledaj u koje vreme se sve dešavalo, a zatim razmisli da li si ovim putem trebao krenuti. Kad razmisliš, pošalji mi poruku na ovoj temi sa odgovarajućim sadržajem.
 
Zex, razumem te donekle, politika je naporna, zato ti
predlažem da je kombinuješ sa nekim laganim stvarima,
na primer svaštarom, a stvarno je bez veze pobeći odavde,
ako si već "inficiran" politikom.
 
Ono sto sam napisao i naslov teme gube smisao kada se izmeste. Nije mi cilj bio da pricam o nazovi neonacizmu nego o dvostrukim arsinima. Uostalom, video sam gde je tema i niko je nije ni primetio dok nisam napisao ovaj pozdrav svima. Ne durim se, stvarno, nego mislim da se na previse tema gubi nit u beskrajnim dopisivanjima. Bolje je pokrenuti novu temu sa citatima iz neke dugacke, nego nastavljati u nedogled. Gubi se ostrina teme i odgovora (tupi se)...
 
Ne postoje dvostruki arsini!Jednostavno ne moze da se poredi antifasisticki pokret koji neguje ideje pravedne borbe nasih naroda protiv tadasnjeg najveceg zla u Evropi i i nosioci ideje tog zla!Pod firmom tzv.borbe protiv nekakvih antisrba ubacujete i sirite nacizam!Uostalom tribina je posvecena 9.novembru svetskom danu borbr protiv fasizma i antisemitizma,datum koji obelezava ceo civilizovan svet,a ne "borbi protiv Srba"(da puknes od smeha)!Ti koji su upali predstavljali su ideje upravo onih koji su srpski narod ubijali i slali u logore,pa gospodo kada sledeci put zinete da zalajete,prvo se uverite da li ste sve lepo shvatili i smestili na pravo mesto,pa onda zalajte!
 
Zex:
Ono sto sam napisao i naslov teme gube smisao kada se izmeste. Nije mi cilj bio da pricam o nazovi neonacizmu nego o dvostrukim arsinima. Uostalom, video sam gde je tema i niko je nije ni primetio dok nisam napisao ovaj pozdrav svima.
Ovom logikom vođen, nemaš šta da tražiš u aktivnom forumu poput Politike jer ako ''je niko nije primetio'', kako će primetiti neki tvoj odgovor ili komentar na 6. stranici teme?
Nemoj da se vadiš i da okrećeš stvari... Nastupio si nekorektno i šatro uvređeno, a kad si video da je problem u tebi, izvrćeš.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top