Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poza u prve 3,nisam gore bio
Poza u prve 3,nisam gore bio
Nisam znala za kotrljanje u toj pozi, čemu to doprinosi?![]()
Zanima kakva su vam iskustva bila?
El ste probali da budete i gore i dole u toj pozi. Mozzda ste uspeli i da se kotrljate.
Da li vam je ogavno, jer u sushtini totalno ste u privatnom trnutku sa polom vasheg partnera ili partnerke.
,,Ko bi gori, sad je doli" ahah msm kolo sreće i to, kotrljanje.Poza u prve 3,nisam gore bio
El ste probali da budete i gore i dole u toj pozi. Mozzda ste uspeli i da se kotrljate.
Da li vam je ogavno, jer u sushtini totalno ste u privatnom trnutku sa polom vasheg partnera ili partnerke.
msim imal iko normalan na ovom ljisu, stvarnopa da, klecnu ti kolenca i udaviš je
Ja nekako dok ližem u 69, kao da postajem neosetljiv u lingamu, ne osećam dovoljno, pa se ponekad malo i iznerviram. Više volim ja njoj, pa ona meni, znači odvojeno, pa se onda skoncetrišem na taj jedan ugođaj
..bas je i ne volim
al bolje to nego 96![]()
kad je muskarac gore u toj pozi,mora da pazi da ne prekine dovod kiseonika onaj ispod sebe....