Poza 69

• Začetnik teme Začetnik teme bud@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bud@

Elita
Poruka
15.556
Zanima kakva su vam iskustva bila?

El ste probali da budete i gore i dole u toj pozi. Mozzda ste uspeli i da se kotrljate.
Da li vam je ogavno, jer u sushtini totalno ste u privatnom trnutku sa polom vasheg partnera ili partnerke.

Ja nekako dok ližem u 69, kao da postajem neosetljiv u lingamu, ne osećam dovoljno, pa se ponekad malo i iznerviram. Više volim ja njoj, pa ona meni, znači odvojeno, pa se onda skoncetrišem na taj jedan ugođaj

Zanima kakva su vam iskustva bila?

El ste probali da budete i gore i dole u toj pozi. Mozzda ste uspeli i da se kotrljate.
Da li vam je ogavno, jer u sushtini totalno ste u privatnom trnutku sa polom vasheg partnera ili partnerke.

avaj...i bolje da ne pricham...ne bi mi verovali
ako je neko od ucesnika ove poze,ili oboje,nosat...dolazi do posebnog stanja drazenjem...ochajnog kolutitja

inache...zasto gore,dole....moze i sa strane

..bas je i ne volim

Pa to je najkomplikovanija poza, ali i najsladja barem meni posle duzzeg vremena sa ljubavi svojoj.

al bolje to nego 96 :(

Haha, definitivno. Ili kuchec'i sa ledja a nikad nije bilo 69.

kad je muskarac gore u toj pozi,mora da pazi da ne prekine dovod kiseonika onaj ispod sebe....

Ma nema problema, nije ***** disaljka, zato je komplikovana poza. Trazzi vreme i razumevanje.
Naravno, sad samo zbog te poze i bilo koga isto nije rudimentalno. Valja birati dobru gutachicu macheva ;)))

Back