Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
a ti tako gledas skupstinu? pa reci nekog koga znas, da ti vidim ukus bas me zanima
Uh, pa sad si me bas uhvatio. Ne mogu da se setim, ali sigurno ne nose bedjeve i znacke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti tako gledas skupstinu? pa reci nekog koga znas, da ti vidim ukus bas me zanima
Uh, pa sad si me bas uhvatio. Ne mogu da se setim, ali sigurno ne nose bedjeve i znacke.
pametno, ti su najveci seljaci umno, a verovatno i fizicki ondaa
Odvratni su mi, posebno onaj Vucic.
ja mislim da se tebi svidja gospodin cedomir jovanovic, on je moj omilkjeni politicar
E, Ceda mi se svidjao pre, ali sada mi nije nista psoebno. Meni je sladak onaj sto je ranije bio u "Otporu".
kojii?

ruzan ti je ovaj bre pevacice
wahahahahahhahhahahahaaa, koja si ti lujka pevaciceAli, on je samo jedan od mnogih.... Svidja mi se i Dulic. Tako je nekako kao neka dobra vila.

wahahahahahhahhahahahaaa, koja si ti lujka pevacice
pa on je najljigaviji sav se beci i pravi grimase dok prica, nadji nekog pristojnijeg
a zasto je to slatko pevacice? kogaa jos?Ima ih jos. Meni je on sladak. Izgleda kao da jede pecenje na svadbi.
a zasto je to slatko pevacice? kogaa jos?

On je sladak, a ne zato sto jede pecenje, mada mi to izgleda kao da se onako malo umusavio i daje cista dusa, koja se u srpskom narodu naziva nabiguz. E, moram da vidim skuptinu, pa da pohvatam imena, pa cu ti reci.![]()
dobro pevacice, ali mislim da su sad na letnjoj pauzi, u svakom slucaju ti si kul
Pevacica je uvek coool.