Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
podelio bih svoju radost zbog emitovanja serije mog detinjstva, al bojim se da bilo sta iskomentarisem posto moderna gospodari ovom temom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

podelio bih svoju radost zbog emitovanja serije mog detinjstva, al bojim se da bilo sta iskomentarisem posto moderna gospodari ovom temom![]()

ovo me vraca u detinjstvo kad sam stalno gledao Rendzere i Nindza kornjace..
znam da je u isto vreme bila i Slagalica na RTS-u pa sam uvek plakao kao mali jer su moji gledali Slagalicu.. a onda sam dobio TV u sobi pa sam ceo dan gledao Rendzere i Kornjace..
sad sam sve to zaboravio.. pink ne gledam tako da nzm ni kad ovo ima.. u svakom slucaju se vidi da je pink skroz propao, niko ga ne gleda..
i msm da bi bilo bolje da repriziraju simpsonove
mada sad sve ima na torentu i TV ti ne treba![]()
xaxaxaxa opustenooo![]()
Samo se ti opustaj, pa kad ti jednom ne kaze: "Dobro vece!", videces sta ce biti.

Ni "Slagalicu"?A, Radu?
nista na RTS-u ..ne gledam TV ustvari
![]()
jao, bivsi? pa kako to?Nemoguce. Moj bivsi decko je Jehovin svedok i on nije gledao televiziju uopste, ali me je davio sa nekim filmovima.
pa zasto bre, delovao je kao fin momak?Ma, raskinuli smo.
pa zasto bre, delovao je kao fin momak?
Nemoguce. Moj bivsi decko je Jehovin svedok i on nije gledao televiziju uopste, ali me je davio sa nekim filmovima.
mogucepa sve sto me zanima ja skinem na torentu i gledam..
ionako jedva organizujem vreme.. samo mi jos treba da se prilagodjujem programskim terminima.. -.- Ne hvala
![]()
Ali on nije gledao filmove. Samo neke Bozije.

jesi zato raskinula sa njim?D a sta ti gledas?
![]()
ou yea, ko ti je omiljeni drugar iz skupstine?Raskinula sam, jer me je sve to smorilo. Svidja mi se jedan drugi decko. Ja gledam skupstinu.
ou yea, ko ti je omiljeni drugar iz skupstine?
a ti tako gledas skupstinu? pa reci nekog koga znas, da ti vidim ukus bas me zanimaE, ne znam kako se zove, ali sam videla jednog mnogo slatkog. Ne znam ni iz koje je grupe. Ne gledam je cesto. Samo bacim oko da vidim, da li ima neki slatkis.