DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sad si me zbunila
...
pa vidi sa precednikom, vidis da ne sheta zenu nesto
tražim svog (budućeg) Borisa i rekoše mi ima jedan moderator
a tražim ga iz razloga što mi se mnooogo svidja ime Boris![]()
Samo radi imena...?
Pa jel to znaci da je SUDJENO...da vise nema otimanja (: ?
Ma nema pravilaEvo jednog pitanja za muskarce. Da li preferirate mirne,slatke,umiljate i povucene devojke,one kojima je potrebna vasa zastita i koje vam pruzaju pravu ljubav , ili seksi,divlje vatrene strastvene i nezavisne zavodnice ???
I - da li preferirate VODJENJE LJUBAVI ili SEKS? (razlika postoji)![]()
Evo jednog pitanja za muskarce. Da li preferirate mirne,slatke,umiljate i povucene devojke,one kojima je potrebna vasa zastita i koje vam pruzaju pravu ljubav , ili seksi,divlje vatrene strastvene i nezavisne zavodnice ???
Nije li zanimljivo kako zavodnik i dobrica nisu paralele zavodnici i dobrici kod ženskog roda .. zapravo većina ima problem kako i da definiše tu 'žensku' podjelu ..iako bi se kod iste definicije podjele muškaraca većina složila ...![]()
Evo jednog pitanja za muskarce. Da li preferirate mirne,slatke,umiljate i povucene devojke,one kojima je potrebna vasa zastita i koje vam pruzaju pravu ljubav , ili seksi,divlje vatrene strastvene i nezavisne zavodnice ???