Ajde?Meduza i nije uopšte stidljiva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde?Meduza i nije uopšte stidljiva
Otkrio toplu vodu.
Reče naš đžentlmen o ženama.Sve te povučene na fakultetu polude kada omirišu sex,provod,život.Onda obično polude i onako upolovačene menjaju partnere više nego one dame što stoje u izlogu u Amsterdamu...![]()
![]()
![]()
![]()
Molim te da me ne juriš po forumu i da mi se ne nabacuješ.Nemaš šansu,ni u snovima. Gledam da te kulturno otkačim i ne povredim.Ovi praziluk žentlmeni slabo kapiraju ironiju
Postoji mnogo vrsta žena,ti to znaš dobro.mnogo ih je koje ne zaslužuju čak i forumski komentar a kamo li nešto više.Ti voziš po ivici,čuvaj se...Reče naš đžentlmen o ženama.
Paljba....Ahahhahhaha
Koliko vidim đentlemen je dosao na temu posle mene.
A na matorce se ne palim, izvini
Da se čuvam koga?Postoji mnogo vrsta žena,ti to znaš dobro.mnogo ih je koje ne zaslužuju čak i forumski komentar a kamo li nešto više.Ti voziš po ivici,čuvaj se...![]()
Inace zivimo od toga da dobijemo komentar od njegaDa se čuvam koga?
Tebe?
Šta znači izraz ' voziš ivicom'?
Kada je o vožnji reč, ti voziš levo - desno!
Odluči, levo ili desno, ali drži pravac.
Ili si kavaljer, gospodin i zaštitnik dama, ili si mangup bogat trotoarskim iskustvom.
Drži se jednog stava ma kakav bio.
ae ne lupajNe zna taj gde je levo a gde desno.
Nemoj da si ejdžista, nema to veze sa godinama, jednostavno je takav.ae ne lupajtacno on zna gde je staracki dom
![]()
Bez brige, meni je nedostupan, na ignoru sam mu.Vas dvojica
Prestanite da ga uhodite i da mu se nabacujete![]()
Blago tebiBez brige, meni je nedostupan, na ignoru sam mu.
Znao sam odgovor....(((((