PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
pa sta si ti radila kad satra sebi celo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ja zato ovo redovno...Osim odranih kolena i modrica, nisam imala težih povreda.![]()

Hebi ga, poza otpozadi, a meni glava upala izmedju kreveta i ormara, pa uza zid... On me je otpozadi nabio do zida i hebi ga, svaki njegov nalet i cap, meni celo gore-dolje niz zid...pa sta si ti radila kad satra sebi celo!![]()
Hebi ga, poza otpozadi, a meni glava upala izmedju kreveta i ormara, pa uza zid... On me je otpozadi nabio do zida i hebi ga, svaki njegov nalet i cap, meni celo gore-dolje niz zid...

u sexu se nisam previse povredjivao ali pre par godina am bio sa nekom rukometasicom i sve zapela da mi ga drka....
covece ko da sam stavio kitu u kovacku stegu.:???:
odtad sve je nesto nakrivljen:???:
u sexu se nisam previse povredjivao ali pre par godina am bio sa nekom rukometasicom i sve zapela da mi ga drka....
covece ko da sam stavio kitu u kovacku stegu.:???:
odtad sve je nesto nakrivljen:???:

Ubise me nesto ledja , ali nazalost ne od sexa. Ova tema bi bila posvecena smesnim situacijama (ili manje smesnim) gde ste u sexu sa nekim zadobili neku povredu.
Evo da otvorim sezonu: Stvarno sam jednom usinuo ledja dok smo bili u stajacoj pozi ( ja je nosim)... diklofen u guuuzzzuu nedelju dana. Zaj.ebavala me posle i samo tako...
Kad malo bolje razmislim, od tada vucem hronicnu osetljivost svoje kichme... hm
![]()

meni je to bzvz...ali nema lepseg sexa posle zestoke svadje...pomirenje usred sexa..mmmmmmm
ni ja.meni je to bzvz...
i nikad neću moći da razumem
meni je to bzvz...
i nikad neću moći da razumem
Ne secam se, mislim da nisam imala povredu za pamcenje. Ja se povredjujem obicno u kuhinji.![]()

nista strasno sem ponekiput izgrebana kolena i laktovi 8)
nego fibo od toga se dobija i kilo, a kazu da je sex dobar za telo...![]()

pa tim pre. ako ti je stalo, i ako nešto u vašem odnosu ne f-cioniše kako treba, kako možeš da treko toga pređeš tek tako? i udriiiiii...to nemozes sa svakom/svakim
samo sa posebnom osobom...barem u mom slucaju
Onda nikada nisi imala sex u kuhinji ako si nepovredjena![]()
Skines kilo, al' dobijes kilu![]()