Povreda skocnog zgloba

To su dosta različite povrede čini mi se

Da, potpuno se slažem.

Čini mi se da su ligamenti oštećeni trajno, a oni se na Rtg ne vide ili grešim?

Ne znam. Ortopedi mi nikada nisu predlagali snimanje MR, ili ultrazvuk kolena i skočnih zglobova.. Ali to je bilo davno, kada su se radili samo Rtg snimci.

Sada je protokol dijagnostike sigurno drugačiji.

@neoplanta again draga moja, želim da ti što pre bude bolje. :heart: 🥰

Da, potpuno se slažem.

Ne znam. Ortopedi mi nikada nisu predlagali snimanje MR, ili ultrazvuk kolena i skočnih zglobova.. Ali to je bilo davno, kada su se radili samo Rtg snimci.

Sada je protokol dijagnostike sigurno drugačiji.

@neoplanta again draga moja, želim da ti što pre bude bolje. :heart: 🥰
Sad retko ko trazi snimak RTG-a,vec magnetna,ili skener.Mada je u drzavnim tesko doci na red,a u privatnim,pareno.

Jesi ti mazao gavez? Nekom pomogne, probaj ima za 300 din gel gavez
тај од 300 динџи ће да помогне никад.
види Гавез гел - Институт "Јосиф Панчић" можда ти олакша. има 25 % екстракта корена гавеза.
можда да их назовеш, консултујеш, ако ти није близу памети посета специјалисти. ;)

Od sinoć me ne boli jer namazah antireumatsku mast. Nzm koliko ona može da drži još važnije Da li to znači da je u stvari sad reuma* reumatoidni artritis u pitanju jer sam primetila da me pred promenu vremena takođe više boli skroz sam sluđena

@LikiLee pametno si rekla.
Ja nisam išla specijalisti- ortoped ili fizijatar ko je za to? Nisam jer mislim da sam ručni pregled neće ništa utvrditi stopalo nema otoka, na oko se ništa ne vidi
zašto misliš da dr ne moće na opip doći do nekog zaključka?
ja mislim da može, i ako misli da te treba poslati na neko snimanje, poslaćeте.
ove mazalice mogu pomoći na kratko, i opet ne znaš šta ti se sa zglobom desilo, a stopala te nose. ;)

p.s. ne bih se prepustila treneru iz teretane, nego pali kod dr. :lol:

aj, držim pesnice.

Poslednja izmena:
@neoplanta again
немој мислити да те не разумем, јер ни ја нисам паметнија. :lol:
2017 сам се сјурсцала са бајса, искочио ми рамени зглоб, а то боли да полудиш.
имала сам срећу да је у року од 5 минута налетео др и наместио исти, са препоруком да кад дођем кући одем код др.
месец дана сам, импровизовала сам лонгету, држала руку у истој, јер ме она бол страшила.
после сам отишла на ртг.,
артроза и остеопороза раменог зглоба. :eek: и на томе сам завршила дружење са др.
за сада сам ОК, и претпостављам да су се малкице зуб., јер је десна рука у функцији, и немам никаквих тегоба, за сада.
заборавих већ шта је др рекла. отприлике, због повреде па угао снимања и немам појма шта још. :lol:

Back