Može li neko meni da da odgovor,ŠTA da radim,imam 45 godina,2018 me je udario auto na parkingu ispred zgrade(kuda ne sme ka se prolazi) velikom brzinom,oko 13h,i na preporuku sam poslat kod Ortopeda koji me je samo poslao na ultra zvuk,gde je konstatovano ništa posebno,(začudilo me je zašto me nije poslao na regen),ali on je sve umanjivao i opisivao kao ,"malo uganuće skočnog zgloba"-vezao mi maramicu od nekih zavoja i rekao kako nema potrebe da se brinem ,kasnije je to srasllo nakaradno,da me boli da gazim na desnu nogu sada,a posle godinu dana ,kada sam video da je vrag odneo šalu i da me je,po rečima DRUGIH ortopeta,LOŠE lečio,umesto da mi prvo snimi nogu,pa stavi u gips,pa lažanje ,posle banja i rehabilitacija,ništa ,samo ću posle obilaziti ortopete koji dok ne vide snimak ,kažu kako sve može da se srediu-i čim vide rengen desnom skočnog zgloba,svih 6 ortopeda kasnije,se samo zgrane,i kaže sa žalošću da tu više nema pomoći,kosti ,pošto nisu bile imobilisane su srasle pogrešno / loše,i sad mi svako malo "iskače "neka oštra kost sa desne strane,neka glavna vena koja je fiksna na levoj zgravoj nozi,"šeta" na desnom pregibu ,i stvara mi sve veće probleme pri hodanju. I šta sad da radim,po rečima lekara,imaš drugu nogu,i steži ali ,pomoći i leka navodno više ,posle lošeg srastanja NEMA! Šta to znači,da neću moći više nikada do smreti ne da trčim ,nego ni da hodam normalno,da sa recimo detetom ,koje bi napravio ,ne bih mogao ni da se igram normalno,da hodam bez štapa,a o skijanju da ne govorim, ili uopšte o sportu,a bio sam aktivni sporti tip osobe,da li ovo znači da sam se "obogaljio" za normalan život,....očajan sam i pomišljam na naj gore,šta će mi život ako sam postzao deda u 40toj,a sada sve gore i gore,godinu dana sam i kičmu povređivao ,mrtvo dizanje,4+5+6+malo deo trećeg pršljena,ali to je ipak kako tako sraslo da je jedini problem što ne mogu da spavam na stomaku-jer će početi da me boli ludački,.....ali ipak ,naj veći problem mi je desni SKOČNI ZGLOB ČIJE SU KOŠČICE LOŠE SRASLE I ,po nekad zaboravim,ap potrčim sabo da bih se sapleo,pa posle danima ne mogu da gazim na desnu nogu kako treba,ili mi treba štap-ljudi jel sam se ja upokojio u 45toj.