šta reći za ovaj datum nego loš pokušaj prekrajanja datuma jedini realamn broj je 4 dodaci su urađeni neveštoi tanjom olovkom nego 4-ka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
šta reći za ovaj datum nego loš pokušaj prekrajanja datuma jedini realamn broj je 4 dodaci su urađeni neveštoi tanjom olovkom nego 4-ka
![]()
Da li vam je ovde nesto cudno?!
Prevara, najcrnja. SNS smece.
ta slika u sredini je najjobičniji pokušaj plagijata i to lošega donji datum je više nego očigledno modifikovan i radi se o 2014-oj godini dok je neko na vešt način dodao dve crte jednu gore drugu ispod
![]()
![]()
Covek `ladno vidi cetvorku, svi mi ostali smo slepci
Zastrasujuce je sto je ozbiljan.
Спомиње се некаква танка оловка. Звучи гадно. Као неки танак бодеж који кад те убоде и не осетиш, а искрвариш.
debilizam viri ovde samo iz očiju radikala i dss-ovaca kao i ds-ovaca ali ok na njih sam navikaoHahahah, 2+2=5, jasno kao dan.
Ovo je nesto najdebilnije napisano sto je Krsta videla u poslednje vreme. Strasno, kakvi ste vi manijaci. Nije vise ni smesno.
Вотафак!?!?!?!?!
tvoj problem što ne vidiš dalje od svoje stranke ja ti tu ne mogu pomoći , zastrašujuće što za ovu 4-ku ne treba ni da si grafolog jer se vidi iz svemira da je broj prepravljanCovek `ladno vidi cetvorku, svi mi ostali smo slepci
Zastrasujuce je sto je ozbiljan.
У задњи моменат сте одустали јер је било очигледно да ћете пући, па сте мислили да ћете се мање обрукати ако не изађете.https://www.sns.org.rs/lat/novosti/saopstenja/demokrate-u-svojoj-euforiji-propustaju-jednu-sitnicu
jedini debili na ovoj temi su oni koji se raduju što je sns izgubio -avaj ustvari nije ni učestvovala
У задњи моменат сте одустали јер је било очигледно да ћете пући, па сте мислили да ћете се мање обрукати ако не изађете.
Нису помогли ни џакови са концетратом, ни брашно ни уље. Народ у центру Србије вас више не жели, но ви и даље владате очигледном диктатуром подржаном од стране Велике Немачке (такозвана "Е.У."), све док вас народ не отера моткама, и то је то.
Други разлог вашег "одустајања" не постоји.
Ma odbili im listu zbog "mrtvih i duplih" potpisa ....
![]()