Povoljne knjige u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

O

Ističe se
Banovan
Poruka
2.092
Gde se u Nišu mogu povoljno kupiti knjige? Nebitno da li su polovne, naravno, samo da nisu toliko oštećene da se raspadaju ili unakažene da ne može da se čita od prelaženja olovkom i dopisivanja. Kada kažem povoljno, mislim na do 200 - 300 dinara.
Stanje u našoj narodnoj biblioteci je očajno, bibliotekarke su mrzovoljne, od tri knjige, dve su na čitanju, a ovo što je ostalo je neverovatno oštećeno..
Da odmah odbacimo one likove sa tezgama ispred Kalče..

Pa, da čujemo..

Evo baš sam danas gledao kod onog lika ispred Kalče.. Ima zaista dobrih stvari, ali najjeftinije knjige su 150din, to naravno nije skupo, ali su to male džepne knjige (uglavnom) sa malo strana i lošeg kvaliteta štampe..

Meni se cini da su knjige u onom euro.... (zaboravio sam pun naziv) kod Telenora povoljne . Stavise , po mom misljenju najpovoljnije u Nisu sto sam imao prilike da vidim .

Evrogiunti ima popust samo na svoja izdanja. U Alnariju u Merkatoru imate članski popust 10% na njihova i izdanja Mono &Manjane. U Laguni je najveći popust, 15-25%, plus 10% na tri knjige.

Što ne probate na Limundu i Kupindu?

Prolazim malopre pored kalče, oni likovi pune još jednu ogromnu tezgu, vade pune kutije knjiga iz kombija. Deluju izuzetno jezivo, posebno onaj mršavi s dugom kosom. Pitam se samo gde nabavljaju te knjige! :eek:

O:
Prolazim malopre pored kalče, oni likovi pune još jednu ogromnu tezgu, vade pune kutije knjiga iz kombija. Deluju izuzetno jezivo, posebno onaj mršavi s dugom kosom. Pitam se samo gde nabavljaju te knjige! :eek:

Videla sam klinca s kosom juče, danas ga nije bilo.:) Ali, ponovo su se postavili ispred Telenora. Ma, beži bre, Ljubav u doba kolere 750 din.

Back