Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Теби од жене треба само *****?
Страшно.
sta a ti kupujes celu sviju kad ti trraba samo kabaja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Страшно.
sta a ti kupujes celu sviju kad ti trraba samo kabaja?
И ти си интелигентан у пм
Zekim se naravno, ali realno bi jedino zena koja mi je draga sa lakocom mogla da me ubedi u nesto protiv cega sam bio.e prijatelju, sad mozda si na onu gomilu pridobio onu malenu sto posla sa nama, al si me razocarao ko covek i *********, so
- - - - - - - - - -
brut.
Страшно.
Dobro, ovo je mozda vise pitanje za mladje, ali sta fali da odgovore i zreli ljudi.
Koliko ste povodljivi? Da li uvek samostalno donosite odluke ili vam se nekad desi da hebete vajrles preko psa samoj sebi mater zato sto niste mislili svojom glavom? I kakvi ste ranije bili, kako je isao proces sazrevanja ukoliko ste sazreli?
samo dobroj časšici, čuj dobroj, i brlji i dobrim, čuj dobrim, pa i seknd hend tipovima.... ne mogu da odolim)
Dobro, ovo je mozda vise pitanje za mladje, ali sta fali da odgovore i zreli ljudi.
Koliko ste povodljivi? Da li uvek samostalno donosite odluke ili vam se nekad desi da hebete vajrles preko psa samoj sebi mater zato sto niste mislili svojom glavom? I kakvi ste ranije bili, kako je isao proces sazrevanja ukoliko ste sazreli?
tako i ja.i obavezno optrcim tri kruga,da ne misli da sam laka,kad sam vec povodljiva![]()
moja draga i ja se nasli da pijemo chaj, a ja trebao poslije na pilates, znaci sjela je u auto, pogledali se i u roku 10 minuta smo bili kod mene, kaki chaj kakvi pilatesi
ti trcis po 7-8meseci a ja sam jednom bivsem rekla posto me je vise puta vodao po kaficima "ocemo mi n'a neko malo intimnije mesto
"