Povodljivost

e prijatelju, sad mozda si na onu gomilu pridobio onu malenu sto posla sa nama, al si me razocarao ko covek i *********, so :think:

- - - - - - - - - -

brut.
Zekim se naravno, ali realno bi jedino zena koja mi je draga sa lakocom mogla da me ubedi u nesto protiv cega sam bio.
Теби од жене треба само *****?

Страшно.

Dobro, priznajem da me zanima i okolina. :lol:

Dobro, ovo je mozda vise pitanje za mladje, ali sta fali da odgovore i zreli ljudi.
Koliko ste povodljivi? Da li uvek samostalno donosite odluke ili vam se nekad desi da hebete vajrles preko psa samoj sebi mater zato sto niste mislili svojom glavom? I kakvi ste ranije bili, kako je isao proces sazrevanja ukoliko ste sazreli?

Ja sam vec postavio to pitanje na PDF-u Psihologija, ali do sada nisam dobio ozbiljan podgovor.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/723371-sugestibilnost-lakovernost

Sto sam starije, sve vise me zabole za ostatak sveta i nisam povodljiva uopste. Kad god mogu, radim kako ja hocu. Uvek sam prvo verovala sebi ili sto rece moj muz u sali jel ti verujes meni ili svojim ocima

Dobro, ovo je mozda vise pitanje za mladje, ali sta fali da odgovore i zreli ljudi.
Koliko ste povodljivi? Da li uvek samostalno donosite odluke ili vam se nekad desi da hebete vajrles preko psa samoj sebi mater zato sto niste mislili svojom glavom? I kakvi ste ranije bili, kako je isao proces sazrevanja ukoliko ste sazreli?

Jedini problem moje lude glave je sto sam slaba na mm-a, i stalno se nesvesno trudim da mu ugadjam.
To nikad u zivotu nisam radila za nekog muskarca... da mi kaze Ajmo skociti u bunar, iste sekunde bi skocila... suludo znam...
Generalno onako... povodljiva sam... koliko mi se hoce

...za nebitne stvari...jednostavno se ne ukljucujem, ne volim ni konflikte, lagano...hoces tako, ok....ne smeta mi, odgovara, vazi, kako kazes...

...sto se tice vaznih stvari, verujem u neciji sud...i da, moze se reci da cu uciniti onako kako me neki autoritet savetuje...

...kada govorimo o najvaznijim pitanjima lakse je pomeriti planinu nego mene ali to su mnogo retke situacije i mahom se svode na neku izdrzljivost koju sam negde duboko dobila...

...suma summarum, nisam neka tvrdoglava osoba koja sve radi po svome...

Razmisljanje i analizarenje sto vise.

- - - - - - - - - -

Ne treba biti ni ultra negetivan niti totalni pozitivac i naivcina. Neka zlatna sredina je potrebna.

Back