Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozdrav.Da li se vama koji imate brata ili sestru desava da nemate povjerenja u nju ili njega.Te neke stvari krijete.Morate paziti sta govorite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala bogu,ne!Pozdrav.Da li se vama koji imate brata ili sestru desava da nemate povjerenja u nju ili njega.Te neke stvari krijete.Morate paziti sta govorite.
ti si manje normalna he heKod mene je burazer najnormalniji u porodici!
Postoje neke stvari u životu, koje se skoro nikada nikome ne govore.Pozdrav.Da li se vama koji imate brata ili sestru desava da nemate povjerenja u nju ili njega.Te neke stvari krijete.Morate paziti sta govorite.
Nema veceg neprijatelja od roda rodjenogPozdrav.Da li se vama koji imate brata ili sestru desava da nemate povjerenja u nju ili njega.Te neke stvari krijete.Morate paziti sta govorite.
Kaze jedan covjek drugom:imas li ti neprijatelja?Onda ovaj kaze nemam.Onda njemu taj covjek kaze ovako:haj reci mami da ti rodi.Nema veceg neprijatelja od roda rodjenog
Imam brata starijeg od mene i volim ga vise nego sebe.Imao sam i satriju sestru koja je umrla,ali je ljubav prema njoj ostala ista.Pozdrav.Da li se vama koji imate brata ili sestru desava da nemate povjerenja u nju ili njega.Te neke stvari krijete.Morate paziti sta govorite.
I ja imam sestru koja je meni sve u zivotu.S kojom sam super.A imam drugu s kojom nisam tako ko s ovom prvom.Imam brata starijeg od mene i volim ga vise nego sebe.Imao sam i satriju sestru koja je umrla,ali je ljubav prema njoj ostala ista.
Nas troje smo bili kao jedno.ne kazem da nije bilo nesuglasica,ali je to sitno.Posto mi je sestra umrla,sve bih dao za njenu cerku i sina.I ja imam sestru koja je meni sve u zivotu.S kojom sam super.A imam drugu s kojom nisam tako ko s ovom prvom.
Jeli mlada umrla?Nas troje smo bili kao jedno.ne kazem da nije bilo nesuglasica,ali je to sitno.Posto mi je sestra umrla,sve bih dao za njenu cerku i sina.
Izvini..od cega?Mlada je jos bila.U 54-oj godini zivota.
Mozdani udar.Izvini..od cega?Mlada je jos bila.
Ja znam slucaj covjeka koji je imao mozdani i godinama je bio na postelji.Mozdani udar.
nemati poverenje u brata ili sestru su tinejdzerski odnosi dok se ne odrastePozdrav.Da li se vama koji imate brata ili sestru desava da nemate povjerenja u nju ili njega.Te neke stvari krijete.Morate paziti sta govorite.