povecanje / trendovi / tabu

povecao/la bih svoj/u penis/vaginu

• da

glasova: 1 6,3%
  • ne

glasova: 11 68,8%
  • malo da malo ne

glasova: 2 12,5%
  • da samo subotom

glasova: 2 12,5%

• Ukupno glasova
    16
razgovarao sam sa hirurgom specijalistom i on me uverava da je povecanje moguce.
idem dvadesetog februara na kontrolni pregled
sve je moguce ako verujes u cilj !

ja ti ga 30.02 pusim live na zoom-u ....

p.s. sine a sad realno da li ti zaista treba veci "cvetko" ?
radi na sebi cvetko je tu da malo zacini a evo i jedan poucan video kako "kobaja" moze da ti ussere zivot ...

vec duze vreme razmisljam o modernom vremenu u kome zivim i koga sam samim tim deo
i obzirom da kao savremenik ovog doba svedocim svakim danom svemu sto nam se desava
nije moglo da prodje a da ne primetnim trendove i desavanja vezano za estetsku hirurgiju koja
po onome sto vidim a dobro vidim ima seksipil kao imperativ u 90% slucajeva

sad se tu namece pitanje sta je to model kome tezimo, dakle standard i da li ga uopste ima i da li treba da ga ima
odnosno da li je estetska korekcija dela svog vlastitog tela teznja ka savrsenom ili jednostavno kapricioznost u datom momentu ili neki licni trip koji ne tezi standardu vec lepoti u ocima posmatraca ogledala.

i sad pored tih svih ponuda a iznenadio sam se spiskom razlicitih procedura koje za cilj imaju ovo i ono
poceo sam da razmisljam da li i sta li i da li bi ja ikada svoje telo podvrgao nekoj proceduri tog tipa..
naravno da ego ima veliki udeo u tome i svako ko kaze da nije laze
ali ali ali u galami impresija izbor sam sveo na povecanje polnog organa ili penisa kako ko voli odnosno kako je kome draze
i odlucio sam da penis povecam za tacno 4 milimetra u duzinu i 0,5 u sirinu jer obzirom na gabarite mog penisa dosao sam do zakljucka da bi to bilo proporcionalno povecanje
a misljenja sam da proporcionalnost tu veoma igra ulogu

i sada sam posvecen potrazi za ustanovom i kvalifikovanim strucnjacima koji ce mi omoguciti da taj slobodno mogu reci vlastiti hir ispunim

sta vi drage kolege forumasi i forumasice mislite o estetskim korekcijama i zasto je to po vama dobro ili lose

:heart:

Samo treba siriti/suziti jebi

Mislim.Racionalno nema potrebe ali kad sam se ja ponašao racionalno?
Da.Zašto da ne?Pa povećao bih ga.Šta fali.

Onaj jedan glas za Da,to sam ja glasao.

Postoji mnogo lakši i prirodan metod za povećanje penisa korišćenjem Titan Gel Gold preparata ima ga na sajtovima za poručivanje. Poznajem neke ljude koji su uspeli bez ikakve hirurške intervencije da povećaju polni organ

Ne znam da li su jos uveku funkciji sajtovi ali proverite na primer
www.preparati.rs www.kamagrasrbija.rs www.kamagrasex.com
Sve pet.Ali jesi sigurna da je baš od tog preparata?

Back