Moguće je, samo ne u razinama koje bi radile značajnu razliku koju pojedinci dobiju konzumacijom anaboličkih steroida. Vidim u tvom drugom komentaru da navodiš dosta toga, nisi bez-veze to istraživao, očito da te zanimalo na koje se sve načine može povećati nivo, premda si znao da je to sve u usporedbi sa steroidima slabo. Puno sportaša zna da većina proizvoda na tržištu ne nudi baš nekakve rezultate, ili se radi o minimalnim razlikama, ali se krlja sve što daje bilo kakav rezultat...
Primjećujem kako sam sve stariji da mi je potreban duži oporavak nakon teških treninga - to su uglavnom treninzi koji izlaze iz one zone opterećenja na koje je tijelo do tada naviknulo. I zato pomalo eksperimentiram, gledam što mi odgovara, a što ne.
Naravno, to ide sa godinama, ja sam znacajno smanjio intezitet treninga, nekad do iznemoglosti, sad u granicama normale.
Neke stvari jednostavno samo mozes zavarati, naravno da misici vise bisu elsaticni ko sto su bili, ligamenti, kosti krhkije, prirodan proces starenja.
Istrazivao jesam, al mahom jer sam uvek imao problem sa koncentracijom pa zbog faxa.
Jedno vreme kratko sam rokao sterose, hteo sam da se takmicim u bodibildingu, u ranim 20 tim, i mogu reci da utice na psihu mnogo, sigurno da mi je tad testosteron bio povisen. Samo sam se svadjao sa svima oko gluposti bio nervozan, non stop, a i da seksualni nagon, inas ispot na faxu i unesto da ucis , lepse pasti pa cekati sledeci rok nego provesti noc sa plavookom Slovakinjom.
Mislim da tvoj problem mozes resiti blagom suplementacijom, pre workout koji mnogi pljuju, ano reaktori, pa i kreatin, psihostimulansi itd. Posle treninga hladan tus, ili vruce hladno. Itd 100 stvari.
Treba mzda vise da obratis paznju na stvari koje regenerisu, nego na samo dizanje testosterona. Suplemenata koji su testirani bezbedni je mnogo, samo ja nisam ekspeet ja se drzim vec 10 godina nekog svog sablona, al redovno idem kod sportskog doktora na proveru seca, testove opterecenja itd.
Sad samo kreatin, da pumpa vodu

, protein posle treninga i sagorevac masti , iz navike uzimam.
Zadovoljan sam, iako je skroz pogresno.
Sto se tice upale misica nesto od sastojaka iz ovoga je sprecava, nikad je nema.
Uzimao bi i reaktor, al posto se bavim oevanjem ne mogu, pocepa mi glas, nekako utice na glasne zice