Gajo ex
Ističe se
- Poruka
- 2.249
Kako ste, koristeći isključivo legalne metode, uspjeli povećati svoj prirodni testosteron?
Zanimaju me vaša iskustva ako ih imate.
Zanimaju me vaša iskustva ako ih imate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je više tema za sportaše i u svrhu je povećanja mišićne mase. Na ovom forumu svima se bez problema diže rampa :-)._Maca_ u prahu
da ne pravimo reklamu firmama sa eko hranom
Maca (izgovara se maka) je biljka porijeklom iz Anda, područja današnje Bolivije i Perua, a raste na visini do 4.400 metara.
Prema legendi, Inke su prah korijena ove čudesne biljke davale svojim ratnicima prije bitke no s druge strane nakon bitke uskratili macu zbog njezinog svojstva pojačanja libida
Već je dugo na popisu prirodnih afrodizijaka te je nakon brojnih istraživanja prozvana prirodnom Viagrom. Dobro utječe na proizvodnju spermija i djelotvorna je kod poremećaja erekcije, ali to nisu jedine njene dobre strane.
Pogledajte prilog 1616986
nema veze Maca je i za toOvo je više tema za sportaše i u svrhu je povećanja mišićne mase. Na ovom forumu svima se bez problema diže rampa :-).
Nisam baš našao nešto pametno na tu temu što bi potvrdilo da podiže testosteron - više neki mit...nema veze Maca je i za to
Ni ne kažem da je isto, ali svi bi podizali taj nivo testosterona...nije isto , povećati testosteron , i povećati mišićnu masu
imaš kategoriju onih koji vežbaju da bi bili zdravi i onih koji vežbaju da bi bili napumpani....ove druge interesuju steroidi i ova tema,,,to je bolest nalik na silikonske usne kod žena....leči se kod psihijatra...Nisam koristio nista sto nije iz serpe ili tiganja. Sta mi majka spremi, sta ja spremim to pojedem. Moj predlog je da se izbegavaju nekakve biljke prirodni busteri testosterona tribulusi i sl. i da se trenira decenijama strpljivo do kraja zivota.
Ovo je jako vazno za mlade nade na krsti, zbog njih i pisem ovaj komentar.
Mislim da je situacija sa treningom mnogo komplikovanija...imaš kategoriju onih koji vežbaju da bi bili zdravi i onih koji vežbaju da bi bili napumpani....ove druge interesuju steroidi i ova tema,,,to je bolest nalik na silikonske usne kod žena....leči se kod psihijatra...
pazi dobro je imati jake mišiće...loše je želeti ih bez mnogo truda i uz pomoć hemije...to onda i nisu pravi mišići a uz to hemijom čovek opasno ugrožava zdravlje....Mislim da je situacija sa treningom mnogo komplikovanija...
Ja sam se gnusao napumpanih likova a sada sam jedan od njih. Samo nisam prepumpan vise sam usajlan, izrezan, misici tu i tamo - ali i dalje ubedljivo imam najbolju *fiziku na krsti, bez dobre konkurencije mislim. Volim taj zivot. Uz trening zavoleo dobru hranu i prejedanje. Vidim i devojkama se svidja moj izgled i to me neobicno raduje. Da sam mnogo zdraviji - nisam. Imam povredu ramena koju vucem godinama i osetim bol slabog inteziteta non stop.
*fizicki izgled
Nije to bas tako al ajd, koje greniranje da bi bio zdravimaš kategoriju onih koji vežbaju da bi bili zdravi i onih koji vežbaju da bi bili napumpani....ove druge interesuju steroidi i ova tema,,,to je bolest nalik na silikonske usne kod žena....leči se kod psihijatra...
ne rastu mišići al može kosa da opada....višak testosterona izaziva ćelavost...možda čovek želi da bude ćelavNisam, vadio sam krv oar outa, uvek je bio negde na sredini za noje godine.
Ne znam sto bi ga povecavao uopste ako si u granicama normale?
Em nezdravo i veoma opasno, em koja je poenta?
Ne rastu tako misici
I jajca atrofirajune rastu mišići al može kosa da opada....višak testosterona izaziva ćelavost...možda čovek želi da bude ćelav![]()
ne znam gde si tražio , ali kod pacijenata sa muškim sterilitetom u praksi,ova Maca se pokazala itekako delotvornaNisam baš našao nešto pametno na tu temu što bi potvrdilo da podiže testosteron - više neki mit..
To nije isto.ne znam gde si tražio , ali kod pacijenata sa muškim sterilitetom u praksi,ova Maca se pokazala itekako delotvorna
To nije isto.
O kom vidu oporavka govorimo?Kao i obično, komentari su promašeni.
Sad pišem iz perspektive profesionalnog sportaša, a ne nekoga iz teretane kome je cilj što brže povećati mišićnu masu.
Prije svega, svakom profesionalnom sportašu bitan je visok nivo testosterona zbog bržeg oporavka – povećanje mišićne mase je posljednja stvar na koju se fokusiraju jer ona ionako dolazi prirodno s godinama treninga. Tu negdje dolazi i izdržljivost, ali najvažniji je proces oporavka. Kako ljudi stare, razina testosterona prirodno opada, što produžuje vrijeme oporavka. Da bi ostali na visokom nivou, puno njih se okreću koječemu – nažalost, neki koriste nedopuštena sredstva, dok drugi pokušavaju podići razinu testosterona prirodnim putem. Tko je u profesionalnom sportu, razumjet će, a tko nije – neće.
Naravno, ovo nije samo kod profesionalnih sportaša, i rekreativci s godinama vide da ne mogu kao ranije, pa i oni pokušavaju održati svoj prirodni nivo što duže...
Nevjerojatno mi je koliko ste svi napadni u komentarima i puni samopouzdanja.O kom vidu oporavka govorimo?
Da eto ja vidim da sad imam mnogo vise snage nego pre 15 godina, ali da sam postao tromiji, sto nema veze sa testosteronom vec sa prirodnim procesom starenja citavog organizma. Cim predjes 30, staris.
Sto se kondicije i oporavka tice , to zavisi koliko sam aktivan, koliko treniram i nacina zivota, mahom ishrane.
Sad ne znam koliko imas godina, al sto se testosterona bitno je da si u granicama normale za svoju starosnu dob, gornjoj, srednjoj ili donjoj nebitno je. Svako igranje sa hormonima je opasno, i zahteva strucni nadzor. Prirodnim putem ne mozes znacajno da utices na testosteron!
Trening i svaki vid fizicke aktivnosti navodno podizu nivo, manjak stresa u korelaciji sa snizenim kortizolom, odredjeni hormoni, vitamini i namirnice navodno rade isto, mada to je sve minimalno ako i radi a i ne sme se preterivati sa bilo cim, posebno ne sa vitaminima, a kamoli hormonima poput DHEA. Sto bec mozes da gupos, tip testorex i slocno, sto ja generalno smatram navlakusama.
A ti da si profesionalni sportista ti bi imao svog nitricionistu, doktora itd a ne ovde trazio savete.
U slucaju da imas nizak testosteron, ili iz nekog razloga onda se moze pokusati terapija zamene testosterona, al to se radi uz strucnu pomoc, gomilu drugih medicinskih testova itd.
Postoje razni suplementi, koji ti mogu pomoci kod oporavka nakon treninga, a nemaju veze sa testosteronom.
Maca, je manje vise zeleni caj u prahu, takodje ima veoma visok nivo kofeina te nije oreporucljiva osobama osetljivim na kofein, i osobama sa povisenim krvnim pritiskom_Maca_ u prahu
da ne pravimo reklamu firmama sa eko hranom
Maca (izgovara se maka) je biljka porijeklom iz Anda, područja današnje Bolivije i Perua, a raste na visini do 4.400 metara.
Prema legendi, Inke su prah korijena ove čudesne biljke davale svojim ratnicima prije bitke no s druge strane nakon bitke uskratili macu zbog njezinog svojstva pojačanja libida
Već je dugo na popisu prirodnih afrodizijaka te je nakon brojnih istraživanja prozvana prirodnom Viagrom. Dobro utječe na proizvodnju spermija i djelotvorna je kod poremećaja erekcije, ali to nisu jedine njene dobre strane.
Pogledajte prilog 1616986