Povećanje telesne težine

Jedi kao nenormalan,a uopste nemoj da se kreces.Idi biciklom ili avtobusom u skolu,samo da se ne bi mnogo pomerao.Fiskulturu nemoj da radis,kazi da si boles'an i kuci bilo sta da te teraju da uradis ti kazi da si slomljen i lezi.Jedi cokolade Mars,Snikers,puno ratluka,dosta koncentrata i ima da budes ko jedan asistent kod mene na faxu...

P.S. Prvo sto sam pomislio kad sam video naziv teme,mislio sam da neki debeljko trazi savet kako da smrsa...

Kad ono obrnuto.

Samo, ako se tako bude hranio dobiće salo, a neće povećati mišiće.

Vežbaj, dobro žnjapaj i kraj.

IBM, zaboga, mene više ništa kod tebe ne može iznenaditi. Kakve veze bi bilo i da je gojazan? Svi smo mi ljudi, bili debeli, mršavi, niski, ćopavi, lepi, ružni... svejedno.
Kod gojaznih ljudi, nikakve dijete ne mogu pomoći ako u glavi ne odluče da će smršati jer oni to rade zbog sebe, a ne zbog nekoga. Naravno, posete nutricionisti koji će odrediti način ishrane i povećana fizička aktivnost su rešenje.

Pa covek i hoce malo sala.Ne moze misicna masa biti toliko teska da covek na kilazi dobije jos 10-20 kila.Dijete mogu,moja keva je bila bucmasta i smrsala je skoro 10 kila,ali naravno imala je volju da to uradi ne zbog nekog,vec zbog zdravlja.I ovaj sto hoce salo,to je zbog zdravlja,u salu ima rezervnih hranljivih materija.

pa čovek je tražio savet na Tinejdžerima, ne na Zdravlju, ne u Domu zdravlja, šta da očekuje...

a pretpostavka je da želi da se ugoji "srazmerno", da nabaci misicnu masu, da izgleda krupnije, ne samo da nabaci salište, stoga teretana, bazen, i krkaj sta hoces koliko hoces, a i tamo će te neko posavetovati po pitanju ishrane...

mislim, meni je u neku ruku i neshvatljivo da neko ne može da se ugoji, al dobro različiti smo i ima ko to proučava...

Kako mozes od teretane,vezbanja i fizickog rada da se nagojis :confused: Samo moz da se osusi jos vise ko moj brat :roll:

Ne moze da se ugoji, ali moze da nabije misicnu masu, a tvoj brat se osusio zato sto je isao u teretanu a nije nista jeo...nisam siguran, ali mislim da je to to.

A ajde vi pametniji, dajte mu vi neki savet...sta da ocekuje kad je stavio pitanje na tinejdzerima umesto na pdf zdravlje ili na pdf sport gde ima tema za nabijanje mase.:confused:

Back