Повећање броја потписа за председничку кандидатуру?

Повећати потребан број потписа?

• Не,10 000 је сасвим довољно.

• Повећати на 50 000.

• Повећати на 100 000.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...ma kakvi, i dss da ga podrzi..
...znam da u zr nece skupiti ni 10 potpisa...

vidish, aztec

mnogo njih je zaposhljeno zadnjih par godina u razne javne institucije, tipa elektroprivreda,
samo iz jednog razloga, da propoveda svu bozansku mudrost vojovelje

tako da, veruj mi, 100 000 potpisa nije nikakav problem

tako na jedno govance retardirano, a sa platom koju mu ja i ti obezbedimo, a veca je 2 prosechne plate, dolaze i zahvalni roditelji, braca, sestre, supruznici sa rodbinom...

to ti je ladno 10 glasa po g*vnetu, u startu

i ne samo to, to govance retardirano je ionako vishak radne snage temo gde je zaposleno
tako da svo svoje vreme moze da utroshi na propovedanje...
a sad idu slave :D

a na slavama se samo o politici i pricha

pa kako onda izbori da budu pre svetog nikole? :D

Treba podići broj glasova...e sad, to bi značilo da mnogi neće moći da se kandiduju ( ako poverujemo u nemogućnost nameštanja i falsifikovanja potpisa)...kako je lepo Putin podigao cenzus na 7%, treba i to da uradimo...i završili smo s govancima...al' malo sutra...eh da je to u našim rukama...
То је већ друга прича.
Али,слажем се да би и то било добро.За наше услове било би добро повећати на 10% и забранити постизборне коалиције,као што је случај у Русији.

Treba podići broj glasova...e sad, to bi značilo da mnogi neće moći da se kandiduju ( ako poverujemo u nemogućnost nameštanja i falsifikovanja potpisa)...kako je lepo Putin podigao cenzus na 7%, treba i to da uradimo...i završili smo s govancima...al' malo sutra...eh da je to u našim rukama...

Тако је цензус треба подићи на 7%, ово за председничке кандидате на 100.000 и онда би смо се лишили којекаквих случајева...8-)

Veci broj potpisa bi doduse smanjio broj neozbiljnih kandidata, dakle, onih koji ucestvuju na izborima samo da bi maznuli one sitne parice koje im po zakonu sleduju.
Medjutim, s druge strane, to nije dobro jer bi se narusila demokratska nacela i ogranicila gradjanska prava svakog pojedinca da pokusa da istakne svoju kandidaturu. Za kandidata koji nije u nekoj partiji, vec je predstavnik grupe gradjana, broj od 10 000 glasova uopste nije mali.
Prema tome ja sam za 10 000.

Back