Povecana zelja..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Gresim li,sto imam utisak da se sada zene kresu mnogooo vise nego pre 10,15 god?
Ako ovako nastave za 30 god pocece i da nas siluju.:eek:

Samo sam primetio..
ovo nije zezanje,doci ce dan kad vise nece biti brakova,vec samo seksanja i seksanja,,,i dece za koje nece pojma imati ko im je otac,,
Onda to povlaci dalekosezno strasne posledice..pitanje nasledstva,socijalni sistem koliko ce biti ugrozen..
pa donesu zakon da stroje muskarce,,
sad2.gif

ili sterilizuju zene,,opasno vreme dolazi drugovi moji

Poslednja izmena:
editovao sam,,,
Nastupice ogroman problem u drustvu,
Zamisli samo,da vise nema brakova,samo napravi mi dete..
ono priznaj dete,i plati alimentaciju,,ebes to
onda ti sudski vestak napakuje da si imucan i ti moras izdrzavati i nju i dete..a ona nastavlja i dalje da se seksa i sa drugima,pa kad joj zatreba novac nadje jos jednog da je napuni i opet isto..:lol:

Seks je opasna igra.:mrgreen:

editovao sam,,,
Nastupice ogroman problem u drustvu,
Zamisli samo,da vise nema brakova,samo napravi mi dete..
ono priznaj dete,i plati alimentaciju,,ebes to
onda ti sudski vestak napakuje da si imucan i ti moras izdrzavati i nju i dete..a ona nastavlja i dalje da se seksa i sa drugima,pa kad joj zatreba novac nadje jos jednog da je napuni i opet isto..:lol:

Seks je opasna igra.:mrgreen:

Sumnjam da ce biti tako:roll:

Gresim li,sto imam utisak da se sada zene kresu mnogooo vise nego pre 10,15 god?

Samo sam primetio..
ovo nije zezanje,doci ce dan kad vise nece biti brakova,vec samo seksanja i seksanja,,,i dece za koje nece pojma imati ko im je otac,,
Onda to povlaci dalekosezno strsne posledice..pitanje nasledstva,socijalni sistem koliko ce biti ugrozen..
pa donesu zakon da stroje muskarce,,
sad2.gif

Predlažem ti vazektomiju. Iz razloga što si promiskuitetan tip, pa sve posmatraš kroz tu prizmu :rtfm:

Samo sam primetio..
Onda to povlaci dalekosezno strsne posledice..pitanje nasledstva,socijalni sistem koliko ce biti ugrozen..
pa donesu zakon da stroje muskarce,,:sad2:

evo vidis cim i dalje daju sto kaze andja to nije jer im se iebe nego radi visih ciljeva,znaci glad je velika,skupa kirija,kafici,krpice,zeljni ljudi svega

- - - - - - - - - -

jer tu nesto ne stima kad u vezama ga slabo ima,u braku 0,samo sa strane kres

Back