Potvrde o vakcinama i mogucnost putovaja

Rayela

Legenda
Poruka
71.814
Jedna je tema zatvorena zbog iskljucivosti i njegovog prezira prema vakcinisanim
ljudima i njihovim potvrdama vakciinaciji, a ide leto, letovanja, putovaja i da vidimo
sta i kako se danas putuje.
Poreklo vakcine tu ne igra nikakvu ulogu ( Sputnik je i tako "svet") a nekoliko
stotina miliona ljudi vakcinisano je kineskom vakcinom, a radi se o jako bogatim ljudima
koji su svuda jako rado vidjeni gosti je trose milione i u Svacarskoj i u Parizu i u Lodonu.

Otvorio sam temu sa linkom ka tekstu u kome je navedeno da će MOŽDA u julu izdavati potvrde o vakcinaciji. Do tada moramo svaki odlazak u inostranstvo da platimo iz svog džepa dva puta po 9.000 dinara pcr test. Rusi odavno izdaju sertifikat sa kojim se legalno putuje u zemlje EU. Zašto to srbija izbegava?

Mislim da sam zakinut i da mi je tema ukradena kako bi se očigledno kontrolisala i zloupotrebljavala u svrhu samoreklamiranja i marginalizovanja činjenica.

Znači zašto Srbija izbegava da daje sertifikat o primljenoj vakcini?!?? Jel zato što izbegava odgovornost eksperimentalnih vakcina? Možda zato što se nema nikakva kontrola nad celim sistemom nabavke i distribucije o kvalitetu neću ni da raspravljam niti trošim svoje vreme.

Poslednja izmena:
Otvorio sam temu sa linkom ka tekstu u kome je navedeno da će MOŽDA u julu izdavati potvrde o vakcinaciji. Do tada moramo svaki odlazak u inostranstvo da platimo iz svog džepa dva puta po 9.000 dinara pcr test. Rusi odavno izdaju sertifikat sa kojom se legalno putuje u zemlje EU. Zašto to srbija izbegava?

Mislim da sam zakinut i da mi je tema ukradena.

Ne, nista tebi nije ukradeno ;)
Zeznuta je ova tema oko certifikata jer je juce WHO ( svetska zdravstvena organizacija) zamolila sve clanice, a to je ceo svet, da batale ove potvrde o vakcinama jer 90% ljudi ovog sveta uopste i nema nikakve vakcine.
Znaci da ce cele ove godine biti ili potvrda o vakcini ili PCR povrda
da si negativan.

Ne, nista tebi nije ukradeno ;)
Zeznuta je ova tema oko certifikata jer je juce WHO ( svetska zdravstvena organizacija) zamolila sve clanice, a to je ceo svet, da batale ove potvrde o vakcinama jer 90% ljudi ovog sveta uopste i nema nikakve vakcine.
Znaci da ce cele ove godine biti ili potvrda o vakcini ili PCR povrda
da si negativan.

Nece to biti nikad, posto amerikanci ne zele. Ajde da vidim ko ce da ih spreci da putuju, a to su najveci svetski turisti.
Imaju bukvalno parce papira na kom se rukom upisuje kad su vakcinisani i to je to. Nikakvi pecati, sertifikati, nista digitalno, nista qr kod... A vakcinisalo ih se vec 75 miliona. Sad treba opet tih 75 miliona da nagrne negde na neke saltere po sertifikate.

Nece to biti nikad, posto amerikanci ne zele. Ajde da vidim ko ce da ih spreci da putuju, a to su najveci svetski turisti.
Imaju bukvalno parce papira na kom se rukom upisuje kad su vakcinisani i to je to. Nikakvi pecati, sertifikati, nista digitalno, nista qr kod... A vakcinisalo ih se vec 75 miliona. Sad treba opet tih 75 miliona da nagrne negde na neke saltere po sertifikate.

Taj certfikat nije nista posebno, to poseduje svaki covek koji je
ikada u svom zivotu primio bilo kakvu vakcinu, ukljucjuci i tetanus.
Od kad su Ameri neki vazni turisti? Mozda za Meksiko, za Svet nikako.

Taj certfikat nije ista posebno, to poseduje svaki covek koji je
Od kad su Ameri eki vazni turisti? Mozda za Meksiko, za Svet nikako.

Ne poseduje. Ja nemam nikakav sertifikat.
A imam ceo moj zdravstveni karton iz detinjstva kod mene kuci jer sam ga spasao iz Doma zdravlja, ali za vecinu ljudi je to baceno posle nekog vremena. Tako da nemaju bas nista.
U mom slucaju bi to moglo da se rekonstruise iz tih podataka sta sam primio i da se napravi neki sertifikat koji bi mogao da se procita softverom sa kartice, usba, telefona, sta god...
Ali to mora da napravi sertifikovano telo ciji ce sertifikat biti priznat u svetu.

To je kao da imas sertifikat od policije, poste, halkoma i onda oni garantuju tim sertifikatom da si to zaista ti u poslovima sa bankama, drzavom, eupravom, crosom, eporezima...

E tako ovde neko treba da garantuje za tebe da si ti primila neku vakcinu i da to bude priznato u svetu i to telo i taj sertifikat i ta vakcina. Nadam se da sad razumes.

Normalno da su USA najbitniji turisti za svet.

Ko su bitni turisti po tebi. Sta mislis ko su najveci turisti u Evropi.

U Evropu dodje tri puta vise Amerikanaca svake godine nego kineza na primer.

Taj certfikat nije nista posebno, to poseduje svaki covek koji je
Od kad su Ameri neki vazni turisti? Mozda za Meksiko, za Svet nikako.
To je tvoje mišljenje a statistika kaže ovako.

Broj putnika, turista, koji su putovali 2019 godine (zadnja pre korone)

DestinacijaBroj turista u milionima
Zapadna Evropa11,92
Južna Evropa/Mediteran11,27
Severna Evropa8,92
Centralna/Istočna Evropa4,32

Ukupno, samo Evropu je posetilo preko 36 miliona američkih turista 2019 godine.

Back