Potvrda o bracnom statusu

umrimuski

Ističe se
Poruka
2.657
Znaci nisam znao gde da pitam pa reko aj OVDE

Pozz drugari zanima me u Srbiji po opstinama tj mesnim kancelarijama dali bilo ko bilo kome moze da izvadi Potvrdu o brancom stanju tj statusu

Prica ide ovako... treba mojoj zeni buducoj supruzi da izvadim tu potvrdu ja idem za Srbiju za neki dan a ona nece moci do sledeceg leta ....a mi bi ove zime da se vencamo ....ako mogu to da obavim sta mi je potrebno od njenih dokumenata ili sta je vec potrebno tj dali je izvodljivo uopste bez nje

hvala puno pozzzz

Znaci nisam znao gde da pitam pa reko aj OVDE

Pozz drugari zanima me u Srbiji po opstinama tj mesnim kancelarijama dali bilo ko bilo kome moze da izvadi Potvrdu o brancom stanju tj statusu

Prica ide ovako... treba mojoj zeni buducoj supruzi da izvadim tu potvrdu ja idem za Srbiju za neki dan a ona nece moci do sledeceg leta ....a mi bi ove zime da se vencamo ....ako mogu to da obavim sta mi je potrebno od njenih dokumenata ili sta je vec potrebno tj dali je izvodljivo uopste bez nje

hvala puno pozzzz

Ukuckas u google ime te opstine ( na primer, Paracin, Zrenjanin ili gde vec) dobijes ceo sajt, na udarnom je mestu bas ta maticarska sluzba
koja izdaje ta uverenja, ukucas ti ili devojka potrebne podatke i potvrdu salje opstina na adresu koju navedes ( naravno u Srbiji, ne verujem
da ce ti slati u Francusku) Mi smo postali moderna drzava:))

Za sebe vadiš tamo gde vadiš izvod iz Matične knjige rodjenih jer se tamo ažurira
promena bračnog stanja.
A bez izvoda ioz MKR (mladjeg od 6 meseci)
nemožeš ništa,

Proveri sa li je u Srbiji zaživelo elektronsko izdavanje
izvoda:
Ti im platiš, oni pošalju na E-Mail,
mada prvo pitaj da taj sa Meil-a vredi.
.

Back