Potukao se na prvom dejtu

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Konacno nadjete srodnu dusu, i padne dogovor za prvi dejt:heart:
Izadjete, sve krene kao u bajci...:zaljubljena: ...i od jednom, vas princ se iz cista mira potuce u kaficu sa nekim mamlazima:eek:
Sto je najgore, u sukobu vidno gubi, situacija je po njega sve gora i gora, krenu da ga vitlaju po stolovima:malav:
Da li cete ga braniti?

Naravno da neću. Ako je prvi dejt, svakako nisam ponela oklagiju jer nisam računala da treba da ga mlatnem po glavi i odvučem u pećinu. Pa čime da ga branim? Treba još i nokat da slomim, pa još ako ga odbranim, pa se navuče, stalno će da počinje svađu.... :aha:

Kako se to potuče iz čista mira? Sedimo, pričamo, on onda ustane, priđe tim mamlazima, i kaže im: Marš odavde, šabani! ?
Ili sedimo, pričamo, a ničim izazvani mamlazi počnu da ga maltretiraju, pa se on onda potuče jer je napadnut?

Ako je ovo prvo, tj. ako je moj dejt napadač - ne branim ga, smesta napuštam kafić.
Ako ga mamlazi napadnu, ostajem sa njim i pokušavam da pomognem nekako (pričom, ne nasiljem). Ako su naoružani neprimetno se povlačim u pravcu klonje i zovem policiju.

Naravno da neću. Ako je prvi dejt, svakako nisam ponela oklagiju jer nisam računala da treba da ga mlatnem po glavi i odvučem u pećinu. Pa čime da ga branim? Treba još i nokat da slomim, pa još ako ga odbranim, pa se navuče, stalno će da počinje svađu.... :aha:

Dobro, a da li bi ga posle gledala kao nekog pozeljnog muskarca a na dupetu mu jos uvek tragovi tudjih cipela br 46?:ceka:

Kako se to potuče iz čista mira? Sedimo, pričamo, on onda ustane, priđe tim mamlazima, i kaže im: Marš odavde, šabani! ?
Ili sedimo, pričamo, a ničim izazvani mamlazi počnu da ga maltretiraju, pa se on onda potuče jer je napadnut?

Ako je ovo prvo, tj. ako je moj dejt napadač - ne branim ga, smesta napuštam kafić.
Ako ga mamlazi napadnu, ostajem sa njim i pokušavam da pomognem nekako (pričom, ne nasiljem). Ako su naoružani neprimetno se povlačim u pravcu klonje i zovem policiju.

Neko je nekog zakacio u prolazu ramenom, i automatski su poceli da se biju. Dakle, obostana krivica. Sta ces onda?:p

Konacno nadjete srodnu dusu, i padne dogovor za prvi dejt:heart:
Izadjete, sve krene kao u bajci...:zaljubljena: ...i od jednom, vas princ se iz cista mira potuce u kaficu sa nekim mamlazima:eek:
Sto je najgore, u sukobu vidno gubi, situacija je po njega sve gora i gora, krenu da ga vitlaju po stolovima:malav:
Da li cete ga braniti?

Ne mogu sebe da zamislim u takvoj situaciji, evo pokušavam već deset minuta i ne ide mi.

Možda lik iz teme stvarno ima potrebu da ga neko izdominira, možda je prosto submisivan, pa nalazi najlakši način da zadovolji svoju potrebu za tim... :think:
Šta ću mu onda ja, njemu treba domina, a ja sam ipak oduvek više volela jamb...

Neko je nekog zakacio u prolazu ramenom, i automatski su poceli da se biju. Dakle, obostana krivica. Sta ces onda?:p

Ja se ne družim sa agresivnim likovima, tako da ću da pretpostavim da je taj moj drugar tj. tip žrtva napada. Ostajem uz njega, i svojim razboritim pristupom i fantastičnom životnom energijom i moćnim prisustvom (hbg. činjenica) okončavam sukob, napuštamo lokal i pijemo rakiju na nekom miroljubivijem mestu.

A ako je taj moj tip takođe kriv za fajt, odmah odlazim, naravno. Zgrožena.

Poslednja izmena:
Nije tu poenta u frajerisanju. Ukoliko odgovoriš na takvu vrstu nasilja, to nije frajerisanje, već zadržavanje samopoštovanja i suvereniteta.

Ok, razumem tu vrstu razmišljanja. Ali na kraju te siledžije nateraju da se ponašaš kako oni žele, a ne kako bi ti hteo. Onda je bolje da ne bežiš, i da pustiš da te prebiju (ako si tip koji ne voli da se bije). Znači, nisi kukavica da bežiš, ali odbijaš da se tučeš.

- - - - - - - - - -

ja sam siguran
i ne generalizujem,nisam reko sve nego većina
to mi je baš očigledno

Ma ok, verujem ti na reč...

Poslednja izmena:

Back