Protočni bojler metalac inox, procureo posle 1,5 dana korišćenja. Kupljen u Gigatronu. . Reklamacija nemoguća misija.Prvo rekli da ne donosimo uređaj jer se radi o proizvodu bele tehnike, već serviser izlazi na teren, čekajte da vas kontaktira. Posle 8 dana stiže poruka od Gigatrona - Vaša reklamacija je odbijena jer nije dostavljen uređaj na servisiranje? Naravno istog momenta ih zovem, i saznajem da se radi o "preliminarnoj" ili kako kažu generičkoj poruci i da je "zanemari" da ih zakon tera da odgovore za 8 dana? Tu se igra ne završava. 11 dan me zovu iz servisa, pošto u našem gradu - Užicu nemaju servis, da ipak pošaljemo bojler brzom poštom. I dalje, drugi dan zovu iz Gigatrona da im slikam garantni list i pošaljem na mejl, na moju konstataciju da sam garantni list i fiskalni račun donela u radnju, kad sam podnela reklamaciju i da je iste radnica kopirala i meni vratila originale, te da iste imaju i zašto od mene opet nešto traže, operaterka je drsko rekla znači da napišem da ne možete da pošaljete mejl? Sutra očekujem da me zovu da garantni list odnesem u Beograd u centralu Gigatrona? Eto, to je moje iskustvo sa njima, nadam se poslednje...