Potrošači strepe od rasta cena

Ribica_22

Obećava
Banovan
Poruka
90
Pa kaze ovako:
http://www.novimagazin.rs/ekonomija/potrosaci-strepe-od-rasta-cena

A potrošači su trenutno vrlo ugroženi. Prema oceni Vide, prosečna cena potrošačke korpe u Srbiji za četvoročlanu porodicu je i do 90.000 dinara, ili blizu 790 evra. Prosečna plata u Srbiji prošlog meseca bila je 40.442 dinara ili nekih 350 evra. To je otprilike isto onoliko novca koliko porodica u Srbiji potroši samo na hranu i piće jer, prema rečima Vere Vide, od cele potrošačke korpe nekih 45 odsto odlazi na troškove prehrane.

Koliko bese ona tezina lanaca? Mozda bolje da se ja, ovako mlada, zapitam kolika je tezina ranaca, sa novcima, koji su dobronamerni cika tajkuni :heart: :heart: :heart: ispumpali iz Srbijice na razna Kajmakcalanska i Devicanska ostrvlja?

Nesto mi pada da pamet da je ta tezina ranaca mnogo veca od opsepriznatih tezina lanaca? Hmmmm..: rtfm:

A treba da bude i veca. Jer Srbi vole da su gladni.
Oni znaju da se punog stomaka ostvaruju najslabiji rezultati u inace eksplozivnom razvoju srbijanske privrede.
Zato sam siguran da ce nazadne snage Srbije na sledecim izborima ponovo psvojiti apsolutnu vecinu. :mrgreen:

Koliko bese ona tezina lanaca? Mozda bolje da se ja, ovako mlada, zapitam kolika je tezina ranaca, sa novcima, koji su dobronamerni cika tajkuni :heart: :heart: :heart: ispumpali iz Srbijice na razna Kajmakcalanska i Devicanska ostrvlja?

Nesto mi pada da pamet da je ta tezina ranaca mnogo veca od opsepriznatih tezina lanaca? Hmmmm..: rtfm:

Ribice... Što ti mučiš svoj mozgić tim stvarima? Pa ti uvek možeš da se vrneš u dragu ti Dojčland...
Ili daj mu ga malo daj i po šamaranju ovdašnjih tajkuna a ne samo radnika (pa još prljavih)...

Svi na kraju furnu kucama oko 15:00, a da nisu fizicki proveli na poslu ni 7 sati. Ne moram da pricam da sam morala svaki dan da samaram sabane i nevaspitane radnike koji su pokusavali da me dodirnu svojim prljavim rukama. Nemci su pravi Gentlemen-i, za razliku od ovih nasih prostaka.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/561683-Praksa-u-Nemackoj

Poslednja izmena:

Back