Potresno pismo iz Hrvatske: Pukao zdravstveni sistem, nema hrane, lekova, a bolesnici ponekad leže goli u sobama

Dobila je posao ali to nije ovde važno.
Važno je to da se ona hvali svojom inteligencijom i načitanošću, a još joj nije palo na pamet da ode u raj istočno od Hrvatske u kojem je samoproglašeno zlatno doba.
To govori puno o njoj i njenoj inteligenciji, tak ne bu našla posel.

Važno je to da se ona hvali svojom inteligencijom i načitanošću, a još joj nije palo na pamet da ode u raj istočno od Hrvatske u kojem je samoproglašeno zlatno doba.
To govori puno o njoj i njenoj inteligenciji, tak ne bu našla posel.
Ti i dalje misliš da je kod vas bajno mesto za život? :hahaha:Vi ste na levelu Bugarske po svemu.

Vidim da osuđujete ženu zato što pljuje po lopovima i idiotima?
Ne vidiš, ja sam se složio s njom u vezi što govori kako je teško dobiti posao tj. upasti u kastu javnih službenika jer to kao u kasti ide s koljena na koljeno u familiji i svi drugi su najprije niža bića koji kucaju na mjesto u kasti.
Onaj dio o maskama govori da i nije pametna kako se drži i nisam dalje gledao.
Morao sam guglati tko je osoba iza tog imena, nikad čuo za nju.

Ne vidiš, ja sam se složio s njom u vezi što govori kako je teško dobiti posao tj. upasti u kastu javnih službenika jer to kao u kasti ide s koljena na koljeno u familiji i svi drugi su najprije niža bića koji kucaju na mjesto u kasti.
Onaj dio o maskama govori da i nije pametna kako se drži i nisam dalje gledao.
Morao sam guglati tko je osoba iza tog imena, nikad čuo za nju.
Slušaj, ja sve shvatija nakon 20 sekundi, ženska je retajka. Da je ko nju ima gurati ne bi se sigurno oglašavala o nepravilnostima...

Back