"Samo žene i liječnici znaju koliko je ljudima laž potrebna i korisna"
Zašto nas ljudi najčešće lažu?
Da li odmah raskrinkrate lažova ili čekate da se sam otkrije?
U kojim situacijama ste bili slagani i Da li ste im to oprostili?

Kao prvo, lažu sebe a ne mene.
Kao drugo, sve možeš kako hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš.
Kao treće, ako te puštam da me lažeš, to ne znači da ne primećujem, nego da vidim za koliku me budaletinu smatraš i kolika je dubina tog uvaljivanja u soptvena gov*a.
Kao četvrto, nekada sam išla premisom, svi su ljudi ok, pa ako se ispostavi lažovom, liferujem. Danas su mi svi neopravdano lažovi dok im se ne dokaže "krivica" - nevinost. U stilu, svi ste manipulativni lažovi, a možda se neko zaista i pokaže ono..ok. Ako ta vrsta uopšte danas i postoji. Mislim, ta čestita, da.
Kao peto, Osetim da odmah nešto nije u redu. Vreme mi je samo ukazalo na fizičku manifestaciju iste, dok su me ubeđivali u suprotono.
Šesto, šesto, šesto...sve se to otkrije. Zato što vladika Nikolajević kaže, Istina je jedna i uvek ista. Nije drigačija juče niti će biti sutra. Ona je uvek JEDNA.
Sedmo...isplivam ali često kao utopljenik. Zato mi je danas svejedno...To mene ne može više da oživi. Meni dovoljno je; ja imam svoj miran san. Jer nisam ja ta...lažljiva.
Osmo...a, da...slagana, dlagana, slagana...Jesam. I to im.......ostavljam. Na čast.
Deveto...oproštaj, kao oproštaj...kada mi dođu na vrata i kažu: "Sve sam zasrao, stidim se, bilo je prejako. Nisam to i to, smeo. Bila si i ostala, najbolja. Jer si čistog srca rođena i jedina koja me je ikada volela."...e, tada će da se poravna sve.
Ja to doživeti neću jer ljudi nisu kova mog. Da ne mogu da spavaju, na neke stvari. Već ih zapravo raduje, ono šta mene tužnom činilo je.
S toga, niti se zanosim time niti zaluđujem.