Ma nije problem, volim sprdnju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bre, mi smo svi uvek smrtno ozbiljniDevojcici?
A ozbiljno pitam , ne zezajte sad . Znam da je forum u tonu sprdnje![]()
a sta pitas tiMa nije problem, volim sprdnju![]()
Imam 31, nisam ja blokirala nikoga . Meni je blok na nivou nezrele klinke, to stojiPa to su problemi trinaestogodišnjaka, eventualno nezrelih petnaestogodišnjaka.
Navikni se na zezanjetebe
Pa što se ganjaš sa dečurlijom onda?Imam 31, nisam ja blokirala nikoga . Meni je blok na nivou nezrele klinke, to stoji![]()
Decko ima 35 i menadzer je breeej!Pa što se ganjaš sa dečurlijom onda?
Sta pijes?Imam 31, nisam ja blokirala nikoga . Meni je blok na nivou nezrele klinke, to stoji![]()
Menadžer ili predsednik odeljenjske zajednice?Decko ima 35 i menadzer je breeej!![]()
Xanax, hahahhahSta pijes?
Pa u zabludi si da je ono sto pise u licnoj realnost.Decko ima 35 i menadzer je breeej!bas zato sto sam u sooooku
Hahahaha , menadzer spolja a u glavi predsednik odeljenske zajedniceMenadžer ili predsednik odeljenjske zajednice?
Razmisli pre odgovora.
E pa jb g, ne pijem ga viseXanax, hahahhah
Znači loše skuvan : (Hahahaha , menadzer spolja a u glavi predsednik odeljenske zajednice![]()
Ofkors!E pa jb g, ne pijem ga vise
A jedan uzo pa da suknemo led?
Il bar da zapalimo apsint?
RazvedenZnači loše skuvan : (
On je muskarac, a ne decko. Zbog toga ti i ne ideDecko ima 35 i menadzer je breeej!bas zato sto sam u sooooku
Sa srećom i protiv blokada!Razvedendakle , zagoreo
Sta mi ne ide? Ok muškarac koji me blokiraoOn je muskarac, a ne decko. Zbog toga ti i ne ide
Ja blok on udarac.Ko na tebe blokom...
sad cemo da te muvamo sviDecko ima 35 i menadzer je breeej!bas zato sto sam u sooooku