Potrebno mi je mišljenje

Marisela90

Obećava
Poruka
64
Ovako, moja drugarica ima 25 godina, nevina je, devojka uopšte nije ružna, lepo lice i telo, može sa njom da se priča bukvalno na svaku temu, inteligentna je. Nikada nije imala dečka, njeno detinjstvo i period u osnovnoj i srednjoj školi je bio užasan, nema nijednu drugaricu sem mene.
Zaposlena je, hoće da upiše fakultet, koji će sama finansirati.
Situacija je sledeća, skoro se upoznala sa jednim doktorom, počeli su da se dopisuju, ona mu je priznala da je nevina i pitala ga da joj on bude prvi. Problem je taj što on ima 50 godina i što je oženjen. Ima jedno dete. On u početku nije hteo da pristane, ali kasnije se predomislio. Rekao je da mu je ona draga i da bi je lagao kada bi rekao da ne želi baš ništa s njom. Ona zna da on ima seks sa svojom ženom, jednom ga je pitala kada su poslednji put imali seks, on je rekao prošle nedelje.
Iako je ona želela seks s njim od početka, sada se malo dvoumi, zna ona da mu se ona samo sviđa, da ne misli ništa ozbiljno s njom i zbog toga je tužna. S druge strane, kaže mi da ima neverovatnu jaku želju za njim.
Nas zanima mišljenje ljudi sa ovog foruma, molila bih samo bez zezanja. Hvala.

Не бих јој препоручио да ради такву глупост. Али дословно глупост. То што није имала секс не значи да треба да се залети на првог према којем има неких осећања. Лик је ожењен, има децу, ТРПА своју жену ладно. Још јој признао. Мислим, шта прави проблеме тој породици? Ако је тај мушкарац дебил, не мора она бити дебил.

Не вређам је, ја то тако у глобалу кажем. Верујем да си ти та другарица о којој причаш али шшшш. Нећемо одати тајну. Не чини ништа глупо. :hvala:

Не бих јој препоручио да ради такву глупост. Али дословно глупост. То што није имала секс не значи да треба да се залети на првог према којем има неких осећања. Лик је ожењен, има децу, ТРПА своју жену ладно. Још јој признао. Мислим, шта прави проблеме тој породици? Ако је тај мушкарац дебил, не мора она бити дебил.

Не вређам је, ја то тако у глобалу кажем. Верујем да си ти та другарица о којој причаш али шшшш. Нећемо одати тајну. Не чини ништа глупо. :hvala:
Nisam to ja, stvarno. Ja sam joj slično nešto rekla, ali ona kaže da bi htela da spava s njim par puta i posle svako svojim putem. Ne želi da mu napravi nikakav problem sa njegovom porodicom.

Ona bi i htela i ne bi.
Nema očekivanja u smislu da će ostaviti ženu, ali smeta joj što je on ne voli, dok s druge strane kaže da želi baš sa njim.
Ja sam joj rekla da bi 200% bila povređena i da bi patila, ali ona želi da čuje još neka mišljenja.

Jeste dosta stariji od nje, 25 godina. Ja nju poznajem od detinjstva i malo mi je neobično da joj se svideo toliko stariji muškarac. Do sada su joj se sviđali maksimalno 6 godina stariji.
Njoj prilaze momci, ali ona je imala velike probleme i ne može da veruje i da se opusti sa svakim, dok je to uspela sa ovim čovekom.
Šta imaš da joj "soliš pamet"!
Ima 25 godina...ne'k radi šta 'oće!

Ovako, moja drugarica ima 25 godina, nevina je, devojka uopšte nije ružna, lepo lice i telo, može sa njom da se priča bukvalno na svaku temu, inteligentna je. Nikada nije imala dečka, njeno detinjstvo i period u osnovnoj i srednjoj školi je bio užasan, nema nijednu drugaricu sem mene.
Situacija je sledeća, skoro se upoznala sa jednim doktorom, počeli su da se dopisuju, ona mu je priznala da je nevina i pitala ga da joj on bude prvi. Problem je taj što on ima 50 godina i što je oženjen. Ima jedno dete. On u početku nije hteo da pristane, ali kasnije se predomislio. Rekao je da mu je ona draga i da bi je lagao kada bi rekao da ne želi baš ništa s njom. Ona zna da on ima seks sa svojom ženom, jednom ga je pitala kada su poslednji put imali seks, on je rekao prošle nedelje.
Iako je ona želela seks s njim od početka, sada se malo dvoumi, zna ona da mu se ona samo sviđa, da ne misli ništa ozbiljno s njom i zbog toga je tužna. S druge strane, kaže mi da ima neverovatnu jaku želju za njim.
Iskreno, ja mislim da je ovo ona osoba od juce.

Onda joj reci da to ne radi!
Rekla sam joj, mnogo puta do sada. Desi se da mi kaže da sam u pravu i da ne treba da ima ništa s njim, ne toliko zbog godina, koliko zbog činjenice da je oženjen i da ima seks sa svojom ženom. Onda posle par dana mi kaže da joj je lepo s njim, da mu veruje, da je ne forsira, da je predivan. Ne zna ni ona šta joj je činiti. Nadam se samo da će se predomisliti, ako se i ne predomisli nadam se zbog nje da će spavati s njim svega nekoliko puta i da će biti jaka da prekine na vreme s njim.
Onda je ispunila tu svoju želju a nije ostala zarobljena u tom odnosu godinama.

Pa ako ne slusa tvoje savete da to ne uradi, ti je pusti, da se zezne 😇🤣🤣🤣

Back