Potrebni odgovori na pitanja iz dela Zona Zamfirova!

• Začetnik teme Začetnik teme Maxaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Maxaa

Obećava
Poruka
86
Najbolje bi bilo da odgovori ne budu opsirni, vec konkretizovani i kratki. Bice jos pitanja.
1.ko sve radi u Manetovij radnji? nabroj ih?
2.koliko samara pada u manetovoj radnji? ko,kome?
3.zasto je kate osamarila svog segrta?
15.sta mane uvek slupa kada zone prodje pored njega?
16.koliko godina ima mane?
17.zasto je mane morao da zatvori radnju?
22.pored obicnih stvari sta mane jos drzi u ducanu?
39.sta to doka manetovu majku,gde trebaju da idu i vide? (pitanje ti je slb,nisi lepo ocito zapisao)
40.kada ima neki problem sa kim bi se jvda savetovala? (auuu brate sta pises ti)
47.kada je zona dete mane se za nju raspituje kod koga?
52.kada se zona zadevojcila sta kaze majci?
56.sta zona uvek zaboravlja kada oslovljava devojke ispod svog staleza?
60.kada su na proslavi sa kime je mane poveo kolo?

HAAHHAHAHAHA.. Dajte ljudi nije zajebancija, za svaku lektiru koju moramo da procitamo, profesorka napravi od 100 do 300 pitanja, ovakvog tipa. Nisam otvorio temu da bi mi bacali ovakve komentare vec odgovore! Ukoliko ne znate, molim vas da ne komentarisete nista!

Ona napravi ta pitanja upravo sa ciljem da vas natera da lično pročitate knjigu. Nadam se da vam ih daje pre čitanja. U svakom slučaju, smatram da preteruje. Ja sam čitala knjigu i gledala film dva puta, pa ne znam odgovore. Evo, raspust je, knjiga nije preobimna, sedi, čitaj, pa TI usreći nekog, time što ćeš ponuditi odgovore na TVOJA pitanja. Petica ti ne gine. :)

Poenta je u tome sto nemam vremena da citam kjnjigu, imam treninge 3x dnevno preko raspusta. Ne, pitanja nam daje posle citanja i to ne bukvalno daje, vec lepo kad te prozove ti izaberes npr. pitanje od 1 do 120, pa onda od 120 do 160 i od 160 do 250 (znaci 3 pitanja), tako je bilo za anu karenjinu, ukoliko odgovoris na 1 pitanje dobijes 1, ako li odgovoris 2 dobijes 4 i tri sledi 5. Kako ne razumete! A film sam vec gledao bezbroj puta, ali nam je rekla da se ne oslanjamo na to jer ono sto ima u knjizi nema na filmu.Npr jedno pitanje je cime Zona posluzuje Maneta! :P

Poenta je u tome sto nemam vremena da citam kjnjigu, imam treninge 3x dnevno preko raspusta. Ne, pitanja nam daje posle citanja i to ne bukvalno daje, vec lepo kad te prozove ti izaberes npr. pitanje od 1 do 120, pa onda od 120 do 160 i od 160 do 250 (znaci 3 pitanja), tako je bilo za anu karenjinu, ukoliko odgovoris na 1 pitanje dobijes 1, ako li odgovoris 2 dobijes 4 i tri sledi 5. Kako ne razumete! A film sam vec gledao bezbroj puta, ali nam je rekla da se ne oslanjamo na to jer ono sto ima u knjizi nema na filmu.Npr jedno pitanje je cime Zona posluzuje Maneta! :P

Trud se isplati.
Vidimo da si marljiv, ideš redovno na treninge, istreniraj se i kada je reč o čitanju, pa ćeš "Zonu Zamfirovu" pročitati za kratak period.
Većina nasmisli da ti činimo medveđu uslugu time što bismo ti dali odgovore na pitanja (koja su uzgred, bezvezna.). :)

Trud se isplati.
Vidimo da si marljiv, ideš redovno na treninge, istreniraj se i kada je reč o čitanju, pa ćeš "Zonu Zamfirovu" pročitati za kratak period.
Većina nasmisli da ti činimo medveđu uslugu time što bismo ti dali odgovore na pitanja (koja su uzgred, bezvezna.). :)

Stvarno su bezvezna pitanja, ako se rad profesora na kraju svodi da proveri ko je procitao knjigu a ko nije, onda tu nema o cemu da se prica. A i delo je po mom misljenju poprilicno plitko... Zona moze da se procita za dva dana i to nekim osrednjim tempom. I onako svi trce samo za sadrzajem, za fabulom, niko nece da razmislja o tome sta je procitao, i kakvo je pravo znacenje knjizevnog dela.

Onda ne zasluzujes peticu naravno . Dobij 1 .

Back