POTREBNA POMOC, SAVET...

_BIZZARE_

Zainteresovan član
Poruka
191
Pre vise od 10 dana mi je nestala macka, zenka, sterilisana, nikada nije odlazila od kuce, a boravila je uglavnom u kuci, mom dvoristu i ispred... Nestao je takodje i komsijski macak... A vec ima cetiri dana kako ga nema ni moj macak, koji takodje nije odlazio od kuce i vreme je provodio uglavnom u dvoristu, i ako ode negde u toku dana, obavezno se vracao kuci. Prvo sam mislila da je macku neko ukrao, sto mi je bilo i nelogicno jer je nepoverljiva prema svima sem prema ukucanima. Ali od kada ga nema i macak, sumnjam da neko iz komsiluka ili negde odnosi macke ili truje... Pre neki dan sam razgovarala sa komsinicom, ciji je macak nestao i rekla mi je kako joj se obratio jedan deda iz komsiluka, na koga i sumnjam, kako mu smetaju tolike macke u ulici, a jutros je mojoj majci druga komsinica rekla, kako je isti rekao da je zvao komunalnu inspekciju. Osecam se skroz nemocno jer ne znam sta bih mogla da uradim, nemam nikakve dokaze, a od plakanja nemam nista, ne mogu da ih vratim... Ali ako se nekako ne odreaguje, plasim se da se ne desi nesto i ostalim mackama.

Back