POTREBNA POMOC ,HITNO!!!!!!!!!!!!

Drugari, Dina uopste nije toliko stara koliko se cinilo. Ona ima najvise sest godina. Kao sto se dalo i ocekivati od trenutka kada ju je Milica ugledala - kada je delovala kao disuci mumijski prah, preko muka i operacija (kada niko ne izgleda narocito rosno), pa do danasnjeg dana kada ne samo da ima dlaku, vec je raspolozena i vesela, dlaka se popravlja u kvalitetu... hocu da kazem, svakim danom joj se prognoza sve vise popravlja, svakim danom deluje sve mladje.
Losi uslovi zivota trose organizam i ona je u tom smislu izgubila mnogo, ali sve mi lici da je pred njom prilicno dobar komad puta.

Dina i Bajka se igraju lezeci, zubaju se, zacikavaju i bruuje. Jara lezi u pozadini. Misa se ne vidi, ali ona lazi na garnituri, samo ih posmatra i odmahuje svojom prelepom glavom. Tako nekako.

Prilozi

• IMG_8052.jpg
    IMG_8052.jpg
    42 KB · Pregleda: 19
Dina jeste udomljena i primljena u porodicu. Preuzela sam svu odgovornost za njenu dobrobit i sigurnost preprosle nedelje. Na slici su Dina i njena pajtasica Bajka (njuf, 13.5 meseci). Dina je predivan pas. U zivotu mi nece biti jasno kako je iko mogao sebe da lisi takvog bica. Za sve koji zele redono da vide nove fotke, posaljit pp i dacu vam moj info za fb. A Milica, Milica je cudo jedno, neopevano! I vi ste svi cudo, najlepsa banda koju sam ikad videla. Otimate mi dah svojom humanoscu i svojim pozrtvovanjem. Hvala vam sto nikada ne gubite veru u vrednost svakog malog zivota na zemlji. Vi znate o cmeu pricam.

Prilozi

• IMG_8061.jpg
    IMG_8061.jpg
    38,8 KB · Pregleda: 7

Back