ProgramerPočetnik
Početnik
- Poruka
- 1
Potreban mi je neko ko bi mi uradio zadatke u css-u i javascript-u ili bar pomogao oko istih, zadatke/zadatak zainteresovanom bih sa svim instrukcijama poslao na mail. PLEASE HELP 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće ni ostati na forumu. Došao je samo radi pomoći.Nepristojno je traziti komunikaciju putem mail-a, a pisati na forumu. Prvo zato sto onda nema koristi niko ko cita forum.
postavi zadatke ovdePotreban mi je neko ko bi mi uradio zadatke u css-u i javascript-u ili bar pomogao oko istih, zadatke/zadatak zainteresovanom bih sa svim instrukcijama poslao na mail. PLEASE HELP![]()
Tema je stara i postavljac teme nije se vratio po pomoc. Prakticno reanimiras mrtvu temu.file:///C:/Users/Miki/Downloads/index%20(1).html
Imas dva “inputa” za ime projekata I klijenata. Ispod toga naci ces Save-Button.
Kada ga pritisnes, trebalo bi da generise automatski broj projekata i da ubaci sa inputom u listu. To bi bio prvi zadatak.
Drugi zadatak bi bio, da to povezes sa datenbankom i da sistem prepozna, ako se klijent ponavlja, tako da bih odma povezao novi projekat sa istim klijentom, ako vec postoji.
Treci zadatak je da mogu da koristim filter. Na primer, ako unesem ime klijenata, onda bih lista samo trebala da pokazuje projekte koje su vezane za klijenta, ma da bih to trebalo da pretrazi i ime projekata itd… A bonus bi bio, da to funkcijonise u real-time.Pogledajte prilog 948643
Tema je stara i postavljac teme nije se vratio po pomoc. Prakticno reanimiras mrtvu temu.![]()
Šta te zanima oko sqlite? Za single usera može da prođe....Sta bi bila nova tema, da budem u realnom vremenu.
Pomoc oko zadatka bi mi dobro dosla za moj projekkat, ali se nisam susretao sa mogucnostima, sqlIte, zan li neko nesto da mi kaze oko toga.
Kreirao sam jednu klasu ugovora, i ona mi je jasna ali me zanima kako sada da je upotrebim za moj grafik koji sam postavo ovde u prethodnom pitanju(grafik koji je postavljen)?Šta te zanima oko sqlite? Za single usera može da prođe....
SQLite? Nađoh iz nekog mog starog projekta primer jednog DBHelpera. Imaj u vidu da bi ti sebi to prilagodio. Moje rešenje i nije nešto kvalitetno, ali ti može poslužiti.Sta bi bila nova tema, da budem u realnom vremenu.
Pomoc oko zadatka bi mi dobro dosla za moj projekkat, ali se nisam susretao sa mogucnostima, sqlIte, zan li neko nesto da mi kaze oko toga.
public class DBHelper extends SQLiteOpenHelper {
public DBHelper(Context context) {
super(context, "Events.db", null, 1);
}
@Override
public void onCreate(SQLiteDatabase db) {
db.execSQL("CREATE TABLE Event(eventName TEXT PRIMARY KEY, section TEXT, startDate TEXT, totalEXP TEXT)");
}
@Override
public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int oldVersion, int newVersion) {
db.execSQL("DROP TABLE IF EXISTS Event");
}
// Insert data into database
public Boolean insertData(String eventName, String section, String startDate, String totalEXP) {
SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase();
ContentValues contentValues = new ContentValues();
contentValues.put("eventName", eventName);
contentValues.put("section", section);
contentValues.put("startDate", startDate);
contentValues.put("totalEXP", totalEXP);
long result = db.insert("Event", null, contentValues);
if (result == -1) {
return false;
} else {
return true;
}
}
// Update database with new data
public Boolean updateData(String eventName, String section, String startDate, String totalEXP) {
ContentValues contentValues = new ContentValues();
contentValues.put("section", section);
contentValues.put("startDate", startDate);
contentValues.put("totalEXP", totalEXP);
Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM Event WHERE eventName = ?", new String[]{eventName});
if (cursor.getCount() > 0) {
long result = db.update("Event", contentValues, "eventName=?", new String[]{eventName});
if (result == -1) {
return false;
} else {
return true;
}
} else {
return false;
}
}
public Cursor getData() {
Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM Event", null);
return cursor;
}
}
meni to uopste ne treba u zivotu, nego treba nekoj ribi da resim.https://github.com/bmaxa/trees
evo ti moj repo, ovde imaš da se edukuješ moje implementacije raznih binarnih stabala u golangu, +objektno orijentisani interfejs![]()
public class BinaryTree {
public TreeNode root;
public BinaryTree(int index)
{
root = create((int)Math.pow(2, index-1),1);
System.out.println("root value ist " + root.getValue());
}
private TreeNode create(int n,int i) {
if (n==0) return null;
else {
TreeNode node = new TreeNode(i);
node.setValue(i);
node.leftNode = create(n/2,2*i);
node.rightNode = create(n/2,2*i+1);
System.out.println(node.getValue());
return node;
}
}
public void preOrder(){
preOrderHelper(root);
}
public void preOrderHelper(TreeNode root) {
if(root == null) {
return;
}
System.out.print(root.getValue() + " ");
preOrderHelper(root.getLeftNode());
preOrderHelper(root.getRightNode());
}
public void inOrder() {
inOrderHelper(root);
}
private void inOrderHelper(TreeNode root) {
if(root == null) {
return;
}
inOrderHelper(root.getLeftNode());
inOrderHelper(root.getRightNode());
}
public void postOrder() {
postOrderHelper(root);
}
private void postOrderHelper(TreeNode root) {
if(root==null) {
return;
}
postOrderHelper(root.getLeftNode());
postOrderHelper(root.getRightNode());
System.out.print(root.getValue()+" ");
}
public void reverseOrder() {
reverseOrderHelper(root);
}
private void reverseOrderHelper(TreeNode root) {
if(root == null) {
return;
}
reverseOrderHelper(root.getRightNode());
reverseOrderHelper(root.getLeftNode());
}
private TreeNode make(int n) {
TreeNode p = new TreeNode(5);
p.setLeftNode(make(n/2));
p.setRightNode(make(n-n/2-1));
return root;
}
private class TreeNode {
private TreeNode leftNode;
private TreeNode rightNode;
private int value;
public TreeNode(int value) {
this.setValue(value);
}
public TreeNode getLeftNode() {
return leftNode;
}
public void setLeftNode(TreeNode leftNode) {
this.leftNode = leftNode;
}
public TreeNode getRightNode() {
return rightNode;
}
public void setRightNode(TreeNode rightNode) {
this.rightNode = rightNode;
}
public int getValue() {
return value;
}
public void setValue(int value) {
this.value = value;
}
}
}
imam neki sqllite projekat za 3000 ako hoces da mi ispravis. Neke obicne sql queries. problem je sto ne radim sa sql lite, jedino sa mysql.SQLite? Nađoh iz nekog mog starog projekta primer jednog DBHelpera. Imaj u vidu da bi ti sebi to prilagodio. Moje rešenje i nije nešto kvalitetno, ali ti može poslužiti.
Java:public class DBHelper extends SQLiteOpenHelper { public DBHelper(Context context) { super(context, "Events.db", null, 1); } @Override public void onCreate(SQLiteDatabase db) { db.execSQL("CREATE TABLE Event(eventName TEXT PRIMARY KEY, section TEXT, startDate TEXT, totalEXP TEXT)"); } @Override public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int oldVersion, int newVersion) { db.execSQL("DROP TABLE IF EXISTS Event"); } // Insert data into database public Boolean insertData(String eventName, String section, String startDate, String totalEXP) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); ContentValues contentValues = new ContentValues(); contentValues.put("eventName", eventName); contentValues.put("section", section); contentValues.put("startDate", startDate); contentValues.put("totalEXP", totalEXP); long result = db.insert("Event", null, contentValues); if (result == -1) { return false; } else { return true; } } // Update database with new data public Boolean updateData(String eventName, String section, String startDate, String totalEXP) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); ContentValues contentValues = new ContentValues(); contentValues.put("section", section); contentValues.put("startDate", startDate); contentValues.put("totalEXP", totalEXP); Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM Event WHERE eventName = ?", new String[]{eventName}); if (cursor.getCount() > 0) { long result = db.update("Event", contentValues, "eventName=?", new String[]{eventName}); if (result == -1) { return false; } else { return true; } } else { return false; } } public Cursor getData() { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM Event", null); return cursor; } }
Hvala ti na pomoci, pomogao si mi, samo me zanima jos kako da napravim da mi stabela ima opciju za filter?SQLite? Nađoh iz nekog mog starog projekta primer jednog DBHelpera. Imaj u vidu da bi ti sebi to prilagodio. Moje rešenje i nije nešto kvalitetno, ali ti može poslužiti.
Java:public class DBHelper extends SQLiteOpenHelper { public DBHelper(Context context) { super(context, "Events.db", null, 1); } @Override public void onCreate(SQLiteDatabase db) { db.execSQL("CREATE TABLE Event(eventName TEXT PRIMARY KEY, section TEXT, startDate TEXT, totalEXP TEXT)"); } @Override public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int oldVersion, int newVersion) { db.execSQL("DROP TABLE IF EXISTS Event"); } // Insert data into database public Boolean insertData(String eventName, String section, String startDate, String totalEXP) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); ContentValues contentValues = new ContentValues(); contentValues.put("eventName", eventName); contentValues.put("section", section); contentValues.put("startDate", startDate); contentValues.put("totalEXP", totalEXP); long result = db.insert("Event", null, contentValues); if (result == -1) { return false; } else { return true; } } // Update database with new data public Boolean updateData(String eventName, String section, String startDate, String totalEXP) { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); ContentValues contentValues = new ContentValues(); contentValues.put("section", section); contentValues.put("startDate", startDate); contentValues.put("totalEXP", totalEXP); Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM Event WHERE eventName = ?", new String[]{eventName}); if (cursor.getCount() > 0) { long result = db.update("Event", contentValues, "eventName=?", new String[]{eventName}); if (result == -1) { return false; } else { return true; } } else { return false; } } public Cursor getData() { SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase(); Cursor cursor = db.rawQuery("SELECT * FROM Event", null); return cursor; } }